Рецепт Шніцель з яйцем фото

Шніцель з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Свинина, Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Шніцель

Шніцель з яйцем я готую з свинячого фаршу. Запікаю в духовці. Виходить дуже смачне і ніжне блюдо. Спробуйте.

Шніцель з яйцем відмінно підходить для святкової вечері або обіду. Смачно і швидко. Можете підготувати шніцель, а розбити в нього яйце і поставити в духовку на 20 хвилин до того, як прийдуть гості. І подати шніцель з яйцем гарячим! Прикрасьте його зеленню і скинений овочами, виглядати дуже апетитно! А який він ароматний! Ви полюбите шніцель з яйцем. Смачного.

  • Свинячий фарш - 600-800 грам
  • Кнопка - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйця - 9 штук
  • Твердий сир - 150 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
шніцель з яйцем - фото крок 1
Пропустіть через м'ясорубку батон і ріпчасту цибулю. В одну миску викладіть свинячий фарш, ріпчаста цибуля з батоном, одне яйце. Додати сіль, поперчіть і замісити фарш.
шніцель з яйцем - фото крок 2
Увімкніть духовку розігріватися на 180 градусів. Деко вистеліть пекарської папером. Акуратно зліпите з фаршу шніцель овальної форми. Викладіть на деко. І зробіть в Шніцелі в середині ямку.
шніцель з яйцем - фото крок 3
Спочатку засипте ямки тертим сиром.
шніцель з яйцем - фото крок 4
Потім розбийте в кожну ямку по яйцю.
шніцель з яйцем - фото крок 5
Випікайте в духовці 25-30 хвилин. Подавайте гарячим, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти