Шніцель з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Шніцель з яйцем я готую з свинячого фаршу. Запікаю в духовці. Виходить дуже смачне і ніжне блюдо. Спробуйте.
Шніцель з яйцем відмінно підходить для святкової вечері або обіду. Смачно і швидко. Можете підготувати шніцель, а розбити в нього яйце і поставити в духовку на 20 хвилин до того, як прийдуть гості. І подати шніцель з яйцем гарячим! Прикрасьте його зеленню і скинений овочами, виглядати дуже апетитно! А який він ароматний! Ви полюбите шніцель з яйцем. Смачного.
- Свинячий фарш - 600-800 грам
- Кнопка - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйця - 9 штук
- Твердий сир - 150 грам
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Пропустіть через м'ясорубку батон і ріпчасту цибулю. В одну миску викладіть свинячий фарш, ріпчаста цибуля з батоном, одне яйце. Додати сіль, поперчіть і замісити фарш.
Увімкніть духовку розігріватися на 180 градусів. Деко вистеліть пекарської папером. Акуратно зліпите з фаршу шніцель овальної форми. Викладіть на деко. І зробіть в Шніцелі в середині ямку.
Спочатку засипте ямки тертим сиром.
Потім розбийте в кожну ямку по яйцю.
Випікайте в духовці 25-30 хвилин. Подавайте гарячим, прикрасивши зеленню.