Шніцель з фаршу з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Шніцель - дуже популярна страва, яке абсолютно нескладно приготувати. Вам потрібно приготувати свинячий фарш, зробити з нього котлетки-шніцелі і прикрасити їх зверху яйцем. Подавати з овочами.
Перед вами - простий рецепт приготування шніцеля з фаршу з яйцем. Вам знадобиться свинина з якої потрібно зробити фарш, використавши попередньо замочену булку, яйце, цибуля ріпчаста і спеції. Далі формуються шніцелі, які потрібно запекти в духовці. Родзинкою страви є яйце, запечене на Шніцелі. Хай щастить!
- Свинина - 700 грам
- Наречена - 100 грам
- Молоко - 0, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 9 штук(8 - в начинку, 1 - в фарш)
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Булочку замочити в молоці.
Для приготування фаршу: перекручуємо через м'ясорубку м'ясо, булку, цибулину. Додаємо сіль, перець і будь-які спеції, вливаємо молоко в якому замочувалася булка. Ретельно все перемішуємо.
Додаємо однієї яйце і перемішуємо.
Деко застилає папером для випічки. Набираємо в долоню фарш і формуємо довгасті котлетки-шніцелі. В середині робимо невелике заглиблення. Ставимо деко в духовку прогріту до 180 градусів на 20 хвилин.
Виймаємо шніцелі з духовки і присипаємо тертим сиром.
У центр кожного шніцеля акуратно вбиваємо яйце. Знову ставимо в духовку і готуємо ще 20 хвилин.
Смачного!