Рецепт Шніцель з фаршу з яйцем фото

Шніцель з фаршу з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

Шніцель - дуже популярна страва, яке абсолютно нескладно приготувати. Вам потрібно приготувати свинячий фарш, зробити з нього котлетки-шніцелі і прикрасити їх зверху яйцем. Подавати з овочами.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування шніцеля з фаршу з яйцем. Вам знадобиться свинина з якої потрібно зробити фарш, використавши попередньо замочену булку, яйце, цибуля ріпчаста і спеції. Далі формуються шніцелі, які потрібно запекти в духовці. Родзинкою страви є яйце, запечене на Шніцелі. Хай щастить!

  • Свинина - 700 грам
  • Наречена - 100 грам
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйця - 9 штук(8 - в начинку, 1 - в фарш)
  • Сир твердий - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
шніцель з фаршу з яйцем - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
шніцель з фаршу з яйцем - фото крок 2
Булочку замочити в молоці.
шніцель з фаршу з яйцем - фото крок 3
Для приготування фаршу: перекручуємо через м'ясорубку м'ясо, булку, цибулину. Додаємо сіль, перець і будь-які спеції, вливаємо молоко в якому замочувалася булка. Ретельно все перемішуємо.
шніцель з фаршу з яйцем - фото крок 4
Додаємо однієї яйце і перемішуємо.
шніцель з фаршу з яйцем - фото крок 5
Деко застилає папером для випічки. Набираємо в долоню фарш і формуємо довгасті котлетки-шніцелі. В середині робимо невелике заглиблення. Ставимо деко в духовку прогріту до 180 градусів на 20 хвилин.
шніцель з фаршу з яйцем - фото крок 6
Виймаємо шніцелі з духовки і присипаємо тертим сиром.
шніцель з фаршу з яйцем - фото крок 7
У центр кожного шніцеля акуратно вбиваємо яйце. Знову ставимо в духовку і готуємо ще 20 хвилин.
шніцель з фаршу з яйцем - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти