Шніцель з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне блюдо на кожен день. Якщо приготувати його з душею, і по правильному рецептом, то результат перевершить всі очікування. І нічого схожого на котлети з столовки.
Дуже у багатьох слово "шніцель" міцно асоціюється з общепитовских "лаптем" з фаршу. Насправді, шніцель приготовлений з домашнього фаршу, з вершками і спеціями - смачне блюдо. Правильний рецепт, свіжі продукти і відмінний настрій - ось запорука правильного шніцеля. Цей рецепт шніцеля з фаршу - правильний. Покрокові фотографії допоможуть вам не помилитися і зробити все грамотно з точки зору кулінарної науки. Готуйте з задоволенням!
- Свинина - 500 грам
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Вершки - 2 Ст. Ложки (можна замінити на просту воду)
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка (краще зробити самим - висушити і подрібнити батон.)
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Мелений коріандр - - За смаком
- Мелений лавровий лист - - За смаком
М'ясо вимити, обсушити, порізати шматочками.
Цибулю почистити, крупно порізати.
М'ясо і цибулю подрібнити до стану фаршу. Додати охолоджені вершки, сіль, перець, спеції і одне яйце. Добре перемішати. Якісно відбити фарш об стіл.
Сформувати шніцелі.
Яйце збити, панірувальні сухарі насипати в тарілку. Шніцелі вмочати в збите яйце і дуже добре обвалювати в сухарях. Інакше витече сік, і шніцелі будуть сухі.
Дати полежати шніцель на столі 5 хвилин. У сковроду налити масло, розігріти. Обсмажувати шніцелі по 5 хвилин з кожного боку. Викласти на серветку.
Розігріти духовку до 180 градусів. Шніцелі перекласти на протвинь, поставити в духовку на 10 хвилин. Після цього витягти, дати постояти 5 хвилин і подавати. Смачного!