Рецепт Шніцель з фаршу фото

Шніцель з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Сімейна вечеря
Гарячі страви, Шніцель

Відмінне блюдо на кожен день. Якщо приготувати його з душею, і по правильному рецептом, то результат перевершить всі очікування. І нічого схожого на котлети з столовки.

Дуже у багатьох слово "шніцель" міцно асоціюється з общепитовских "лаптем" з фаршу. Насправді, шніцель приготовлений з домашнього фаршу, з вершками і спеціями - смачне блюдо. Правильний рецепт, свіжі продукти і відмінний настрій - ось запорука правильного шніцеля. Цей рецепт шніцеля з фаршу - правильний. Покрокові фотографії допоможуть вам не помилитися і зробити все грамотно з точки зору кулінарної науки. Готуйте з задоволенням!

  • Свинина - 500 грам
  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершки - 2 Ст. Ложки (можна замінити на просту воду)
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка (краще зробити самим - висушити і подрібнити батон.)
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Мелений коріандр - - За смаком
  • Мелений лавровий лист - - За смаком
шніцель з фаршу - фото крок 1
М'ясо вимити, обсушити, порізати шматочками.
шніцель з фаршу - фото крок 2
Цибулю почистити, крупно порізати.
шніцель з фаршу - фото крок 3
М'ясо і цибулю подрібнити до стану фаршу. Додати охолоджені вершки, сіль, перець, спеції і одне яйце. Добре перемішати. Якісно відбити фарш об стіл.
шніцель з фаршу - фото крок 4
Сформувати шніцелі.
шніцель з фаршу - фото крок 5
Яйце збити, панірувальні сухарі насипати в тарілку. Шніцелі вмочати в збите яйце і дуже добре обвалювати в сухарях. Інакше витече сік, і шніцелі будуть сухі.
шніцель з фаршу - фото крок 6
Дати полежати шніцель на столі 5 хвилин. У сковроду налити масло, розігріти. Обсмажувати шніцелі по 5 хвилин з кожного боку. Викласти на серветку.
шніцель з фаршу - фото крок 7
Розігріти духовку до 180 градусів. Шніцелі перекласти на протвинь, поставити в духовку на 10 хвилин. Після цього витягти, дати постояти 5 хвилин і подавати. Смачного!

Схожі рецепти