Гнізда з фаршу з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
У нашій родині цей рецепт прижився відразу. Такі гнізда виглядають дуже реалістично. До того ж, вони смачні і ситні, підходять до будь-якого гарніру. А ви знаєте, як приготувати гнізда з фаршу з яйцем?
Можна порівняти це блюдо з котлетами, тільки виглядає воно оригінально і можна подати на святковий стіл. Начинити їх можна не тільки яйцем, тут відмінно підійдуть овочі, сир із зеленню. Використовуйте будь-який фарш за смаком, зробіть все як на звичайні котлети, а потім помістіть на деко, зробіть поглиблення по центру і додайте яйце.
- Фарш - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 12 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Молоко - 0, 5 склянки
- Булочки - 170 грам (або хліб)
1
У миску викладіть хліб або булочки, залийте теплим молоком і залиште на 10-20 хвилин, потім розімніть руками в однорідну суміш.
2
Наріжте дрібно цибулю, а краще натріть його на тертці, змішайте з фаршем, хлібом, додайте спеції і 2 яйця, перемішайте.
3
Сформуйте невеликі кульки з фаршу і викладіть їх на деко, придавите по центру, зробивши подобу гнізда.
4
У центр кожного такого гнізда вбийте куряче яйце.
5
Надішліть деко в розігрітий до 180 градусів духовку на 1 час.
6
Через необхідний час дістаньте гнізда з духовки і відразу подавайте до столу.