Рецепт Гнізда з фаршу фото

Гнізда з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Звичайні котлети, як показує практика, на застіллях чомусь залишаються недоторканими. Так що"з м'ясного" раджу вам приготувати гнізда з фаршу - нетривіально і апетитно! Гості будуть задоволені.

Опис приготування:

Якщо ви зважилися приготувати цю смакоту, то смію вас запевнити, - ваші старання на кухні не залишаться непоміченими, - особисто у мене ці гнізда розлетілися по тарілках на раз-два. Тому з радістю ділюся з вами рецептом приготування гнізд з фаршем:

1. Насамперед замочуємо наші скибочки булки в молоці, і відставити з сторону поки що. Фарш, якщо потрібно, ставимо розморожувати.

2. Цибулю дрібно шаткуємо, і ділимо на дві рівні частини. Сир тремо на тертці, а гриби нарізаємо тонкою соломкою.

3. Тепер приготуємо фарш для цього простого рецепту гнізд з фаршем, додавши в нього яйце, розм'якшений хліб разом із залишками молока, а також частину цибулі. Солимо і перчимо наш фарш, як хто звик.

4. Відставимо поки фарш в сторону, і приготуємо грибну начинку. Для цього на рослинній олії обсмажити іншу частину цибулі до прозорості, і додамо туди наші подрібнені шампіньйони. Підсмажуємо на середньому вогні 5-10 хвилин до готовності. Солимо, перчимо і додаємо приправи за смаком.

5. Тепер готуємо лист, змастивши його трохи маслом, щоб гнізда не"приросли" до нього. З фаршу беремо жменю, як на котлетки, і формуємо кульку з поглибленням.

6. У такі ось"кошики" ми і будемо викладати нашу начинку. Посипаємо зверху тертим сиром - і в розігріту духовку на 40 хвилин.

Залишається тільки дістати, прикрасити помідорами і подати до столу! сподіваюся, вам сподобається цей легкий спосіб, як приготувати гнізда з фаршем смачно і економно. Гості будуть в захваті, обіцяю!


  • Фарш - 700 грам
  • Білий хліб - 2 скибочки (для фаршу)
  • Печериці - 300 грам
  • Молоко - 1 Склянка(Для размягчения хлеба)
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука (половина - для грибів,
    Половина - для фаршу. )
  • Сир твердий - 100 грам
Якщо ви зважилися приготувати цю смакоту, то смію вас запевнити, - ваші старання на кухні не залишаться непоміченими, - особисто у мене ці гнізда розлетілися по тарілках на раз-два. Тому з радістю ділюся з вами рецептом приготування гнізд з фаршем:

1. Насамперед замочуємо наші скибочки булки в молоці, і відставити з сторону поки що. Фарш, якщо потрібно, ставимо розморожувати.

2. Цибулю дрібно шаткуємо, і ділимо на дві рівні частини. Сир тремо на тертці, а гриби нарізаємо тонкою соломкою.

3. Тепер приготуємо фарш для цього простого рецепту гнізд з фаршем, додавши в нього яйце, розм'якшений хліб разом із залишками молока, а також частину цибулі. Солимо і перчимо наш фарш, як хто звик.

4. Відставимо поки фарш в сторону, і приготуємо грибну начинку. Для цього на рослинній олії обсмажити іншу частину цибулі до прозорості, і додамо туди наші подрібнені шампіньйони. Підсмажуємо на середньому вогні 5-10 хвилин до готовності. Солимо, перчимо і додаємо приправи за смаком.

5. Тепер готуємо лист, змастивши його трохи маслом, щоб гнізда не"приросли" до нього. З фаршу беремо жменю, як на котлетки, і формуємо кульку з поглибленням.

6. У такі ось"кошики" ми і будемо викладати нашу начинку. Посипаємо зверху тертим сиром - і в розігріту духовку на 40 хвилин.

Залишається тільки дістати, прикрасити помідорами і подати до столу! сподіваюся, вам сподобається цей легкий спосіб, як приготувати гнізда з фаршем смачно і економно. Гості будуть в захваті, обіцяю!

Схожі рецепти