Гнізда з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Звичайні котлети, як показує практика, на застіллях чомусь залишаються недоторканими. Так що "з м'ясного" раджу вам приготувати гнізда з фаршу - нетривіально і апетитно! Гості будуть задоволені.
Якщо ви зважилися приготувати цю смакоту, то смію вас запевнити, - ваші старання на кухні не залишаться непоміченими, - особисто у мене ці гнізда розлетілися по тарілках на раз-два. Тому з радістю ділюся з вами рецептом приготування гнізд з фаршем:
1. Насамперед замочуємо наші скибочки булки в молоці, і відставити з сторону поки що. Фарш, якщо потрібно, ставимо розморожувати.
2. Цибулю дрібно шаткуємо, і ділимо на дві рівні частини. Сир тремо на тертці, а гриби нарізаємо тонкою соломкою.
3. Тепер приготуємо фарш для цього простого рецепту гнізд з фаршем, додавши в нього яйце, розм'якшений хліб разом із залишками молока, а також частину цибулі. Солимо і перчимо наш фарш, як хто звик.
4. Відставимо поки фарш в сторону, і приготуємо грибну начинку. Для цього на рослинній олії обсмажити іншу частину цибулі до прозорості, і додамо туди наші подрібнені шампіньйони. Підсмажуємо на середньому вогні 5-10 хвилин до готовності. Солимо, перчимо і додаємо приправи за смаком.
5. Тепер готуємо лист, змастивши його трохи маслом, щоб гнізда не "приросли" до нього. З фаршу беремо жменю, як на котлетки, і формуємо кульку з поглибленням.
6. У такі ось "кошики" ми і будемо викладати нашу начинку. Посипаємо зверху тертим сиром - і в розігріту духовку на 40 хвилин.
Залишається тільки дістати, прикрасити помідорами і подати до столу! сподіваюся, вам сподобається цей легкий спосіб, як приготувати гнізда з фаршем смачно і економно. Гості будуть в захваті, обіцяю!
- Фарш - 700 грам
- Білий хліб - 2 скибочки (для фаршу)
- Печериці - 300 грам
- Молоко - 1 Склянка(Для размягчения хлеба)
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука (половина - для грибів,
Половина - для фаршу. ) - Сир твердий - 100 грам
1. Насамперед замочуємо наші скибочки булки в молоці, і відставити з сторону поки що. Фарш, якщо потрібно, ставимо розморожувати.
2. Цибулю дрібно шаткуємо, і ділимо на дві рівні частини. Сир тремо на тертці, а гриби нарізаємо тонкою соломкою.
3. Тепер приготуємо фарш для цього простого рецепту гнізд з фаршем, додавши в нього яйце, розм'якшений хліб разом із залишками молока, а також частину цибулі. Солимо і перчимо наш фарш, як хто звик.
4. Відставимо поки фарш в сторону, і приготуємо грибну начинку. Для цього на рослинній олії обсмажити іншу частину цибулі до прозорості, і додамо туди наші подрібнені шампіньйони. Підсмажуємо на середньому вогні 5-10 хвилин до готовності. Солимо, перчимо і додаємо приправи за смаком.
5. Тепер готуємо лист, змастивши його трохи маслом, щоб гнізда не "приросли" до нього. З фаршу беремо жменю, як на котлетки, і формуємо кульку з поглибленням.
6. У такі ось "кошики" ми і будемо викладати нашу начинку. Посипаємо зверху тертим сиром - і в розігріту духовку на 40 хвилин.
Залишається тільки дістати, прикрасити помідорами і подати до столу! сподіваюся, вам сподобається цей легкий спосіб, як приготувати гнізда з фаршем смачно і економно. Гості будуть в захваті, обіцяю!