Рецепт Гнізда з фаршу фото

Гнізда з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви

Звичайні котлети, як показує практика, на застіллях чомусь залишаються недоторканими. Так що "з м'ясного" раджу вам приготувати гнізда з фаршу - нетривіально і апетитно! Гості будуть задоволені.

Якщо ви зважилися приготувати цю смакоту, то смію вас запевнити, - ваші старання на кухні не залишаться непоміченими, - особисто у мене ці гнізда розлетілися по тарілках на раз-два. Тому з радістю ділюся з вами рецептом приготування гнізд з фаршем:

1. Насамперед замочуємо наші скибочки булки в молоці, і відставити з сторону поки що. Фарш, якщо потрібно, ставимо розморожувати.

2. Цибулю дрібно шаткуємо, і ділимо на дві рівні частини. Сир тремо на тертці, а гриби нарізаємо тонкою соломкою.

3. Тепер приготуємо фарш для цього простого рецепту гнізд з фаршем, додавши в нього яйце, розм'якшений хліб разом із залишками молока, а також частину цибулі. Солимо і перчимо наш фарш, як хто звик.

4. Відставимо поки фарш в сторону, і приготуємо грибну начинку. Для цього на рослинній олії обсмажити іншу частину цибулі до прозорості, і додамо туди наші подрібнені шампіньйони. Підсмажуємо на середньому вогні 5-10 хвилин до готовності. Солимо, перчимо і додаємо приправи за смаком.

5. Тепер готуємо лист, змастивши його трохи маслом, щоб гнізда не "приросли" до нього. З фаршу беремо жменю, як на котлетки, і формуємо кульку з поглибленням.

6. У такі ось "кошики" ми і будемо викладати нашу начинку. Посипаємо зверху тертим сиром - і в розігріту духовку на 40 хвилин.

Залишається тільки дістати, прикрасити помідорами і подати до столу! сподіваюся, вам сподобається цей легкий спосіб, як приготувати гнізда з фаршем смачно і економно. Гості будуть в захваті, обіцяю!


  • Фарш - 700 грам
  • Білий хліб - 2 скибочки (для фаршу)
  • Печериці - 300 грам
  • Молоко - 1 Склянка(Для размягчения хлеба)
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука (половина - для грибів,
    Половина - для фаршу. )
  • Сир твердий - 100 грам
Якщо ви зважилися приготувати цю смакоту, то смію вас запевнити, - ваші старання на кухні не залишаться непоміченими, - особисто у мене ці гнізда розлетілися по тарілках на раз-два. Тому з радістю ділюся з вами рецептом приготування гнізд з фаршем:

1. Насамперед замочуємо наші скибочки булки в молоці, і відставити з сторону поки що. Фарш, якщо потрібно, ставимо розморожувати.

2. Цибулю дрібно шаткуємо, і ділимо на дві рівні частини. Сир тремо на тертці, а гриби нарізаємо тонкою соломкою.

3. Тепер приготуємо фарш для цього простого рецепту гнізд з фаршем, додавши в нього яйце, розм'якшений хліб разом із залишками молока, а також частину цибулі. Солимо і перчимо наш фарш, як хто звик.

4. Відставимо поки фарш в сторону, і приготуємо грибну начинку. Для цього на рослинній олії обсмажити іншу частину цибулі до прозорості, і додамо туди наші подрібнені шампіньйони. Підсмажуємо на середньому вогні 5-10 хвилин до готовності. Солимо, перчимо і додаємо приправи за смаком.

5. Тепер готуємо лист, змастивши його трохи маслом, щоб гнізда не "приросли" до нього. З фаршу беремо жменю, як на котлетки, і формуємо кульку з поглибленням.

6. У такі ось "кошики" ми і будемо викладати нашу начинку. Посипаємо зверху тертим сиром - і в розігріту духовку на 40 хвилин.

Залишається тільки дістати, прикрасити помідорами і подати до столу! сподіваюся, вам сподобається цей легкий спосіб, як приготувати гнізда з фаршем смачно і економно. Гості будуть в захваті, обіцяю!

Схожі рецепти