Гнізда, фаршировані овочами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте в приготуванні, але вигідне і апетитне блюдо на вечерю або до обіду для всієї родини. Розповідаю простий і доступний рецепт, як приготувати гнізда, фаршировані овочами.
Якщо ви шанувальник ситних м'ясних страв, то замість овочів можете використовувати фарш або розбавити їм овочі. А якщо все ж таки віддаєте перевагу вегетаріанський варіант, то можете використовувати заморожену готову овочеву суміш або будь-які овочі за смаком. До столу гнізда подають гарячими.
- Заморожена овочева суміш - 300 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Гнізда - 12 штук (макарони)
- Вода - 300 мілілітрів
- Ковбаса - 200 грам
- Томатний соус - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Сковороду розігрійте з рослинним маслом, потім викладіть заморожену овочеву суміш і обсмажуйте, додайте подрібнену ковбасу. Обсмажуйте овочі до готовності під закритою кришкою (10-15 хвилин), приправити сіллю.
2. Перекладіть овочі в тарілку і змішайте з томатним соусом, викладіть в чисту сковороду гнізда і залийте їх водою, готуйте на слабкому вогні під закритою кришкою.
3. Коли майже вся вода википіла, розподіліть всередину кожного гнізда начинку і накрийте кришкою, тушкуйте кілька хвилин.
4. Перекладіть гнізда зі сковороди на тарілку і подавайте гарячими зі свіжими овочами.