Біфштекс з фаршу з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Вам точно стане в нагоді мій рецепт, якщо ви шукайте ситне гаряча страва на вечерю. Швидше за все ви знайомі з подібним рецептом, але я все-таки запропоную вам свій. Подача вам точно сподобається.
Обов'язково спочатку підсмажте м'ясо, щоб воно мало красиву золотисту скориночку. Але поки що дізнайтеся, як приготувати біфштекс з фаршу з яйцем. Саме таке поєднання робить смак особливим і дуже привабливим. На гарнір подавайте овочеве пюре або тушковану капусту, а можна обійтися і консервованим горошком.
- Фарш свинячо-яловичий - 800 грам
- Жир - 70 грам
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Яйце - 9 штук
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
Фарш перемішайте з сіллю, перцем і одним яйцем. Сформуйте з нього однакові біфштекси.
Обваляйте біфштекси в сухарях з усіх боків.
Обсмажте м'ясні вироби на розпеченому жирі з обох сторін.
Потім запікайте біфштекси протягом 30 хвилин в духовці при 180 градусах.
Тепер треба зробити 8 окремих яєчні. Найкраще для цього підійде невелика роз'ємна форма. Обсмажте їх на жирі.
На кожен біфштекс укладіть по яєчні. Смачного!