Рецепт Біфштекс з фаршу з яйцем фото

Біфштекс з фаршу з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Вам точно стане в нагоді мій рецепт, якщо ви шукайте ситне гаряча страва на вечерю. Швидше за все ви знайомі з подібним рецептом, але я все-таки запропоную вам свій. Подача вам точно сподобається.

Опис приготування:

Обов'язково спочатку підсмажте м'ясо, щоб воно мало красиву золотисту скориночку. Але поки що дізнайтеся, як приготувати біфштекс з фаршу з яйцем. Саме таке поєднання робить смак особливим і дуже привабливим. На гарнір подавайте овочеве пюре або тушковану капусту, а можна обійтися і консервованим горошком.

  • Фарш свинячо-яловичий - 800 грам
  • Жир - 70 грам
  • Сухарі паніровочні - 100 грам
  • Яйце - 9 штук
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
біфштекс з фаршу з яйцем - фото крок 1
Фарш перемішайте з сіллю, перцем і одним яйцем. Сформуйте з нього однакові біфштекси.
біфштекс з фаршу з яйцем - фото крок 2
Обваляйте біфштекси в сухарях з усіх боків.
біфштекс з фаршу з яйцем - фото крок 3
Обсмажте м'ясні вироби на розпеченому жирі з обох сторін.
біфштекс з фаршу з яйцем - фото крок 4
Потім запікайте біфштекси протягом 30 хвилин в духовці при 180 градусах.
біфштекс з фаршу з яйцем - фото крок 5
Тепер треба зробити 8 окремих яєчні. Найкраще для цього підійде невелика роз'ємна форма. Обсмажте їх на жирі.
біфштекс з фаршу з яйцем - фото крок 6
На кожен біфштекс укладіть по яєчні. Смачного!

Схожі рецепти