Рецепт Біфштекс з яйцем фото

Біфштекс з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Фарш , Яловичина
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Дуже смачний і незвичайний для нашої кухні біфштекс з яйцем. Виглядає приголомшливо!

Опис приготування:

З яловичини зробіть фарш, приправте його спеціями і відбийте, кинувши кілька разів в миску. Сформуйте біфштекси і обсмажте до готовності на маслі. Потім підсмажте яйце, виклавши його з шкаралупи прямо в товсте кільце з лука. Смажене яйце покладіть на м'ясо і подавайте. Смачного!

  • Яловичина (м'якоть) - 400 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Ріпчасту цибулю великий - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
біфштекс з яйцем - фото крок 1
Яловичину перетворити в фарш.
біфштекс з яйцем - фото крок 2
Додати сіль, спеції, воду. Вимішати фарш близько 7 хвилин, відбити.
біфштекс з яйцем - фото крок 3
Сформувати котлетки плоскої форми.
біфштекс з яйцем - фото крок 4
Обсмажити на рослинному маслі з двох сторін.
біфштекс з яйцем - фото крок 5
Ріпчасту цибулю великого розміру нарізати на кільця. У сковороду кладемо великі кільця.
біфштекс з яйцем - фото крок 6
Відокремлюємо білок яйця від жовтка. Чи не розбийте жовток. Перенесіть жовток в порожнину лука. Порожнечу заповніть білком. Якщо білок подтечет- нічого страшного. Ми його видалимо.
біфштекс з яйцем - фото крок 7
На кожен біфштекс посадіть за таким яєчку. Подайте до столу.

Схожі рецепти