Біфштекс з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Всі любителі баранини зможуть по достоїнству оцінити представлене блюдо. М'ясо, приготоване таким способом, буде відмінно поєднуватися з овочами і будь-якою крупою.
Якщо хочете урізноманітнити свій раціон, приготуйте біфштекс з баранини в домашніх умовах. Такі котлети стануть ідеальною альтернативою яловичому або свинячому фаршу, а любителі баранини особливо оцінять це блюдо.
- Баранина - 800 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець і приправи - 1 грам
- Рослинна олія - 20 грам
- Кнопка - 200 грам
- Цибуля, головки - 2 штуки (великі або 3 середніх)
- Картопля - 1-2 штук (невеликі)
1. Приготувати біфштекс з баранини в домашніх умовах можна за сорок хвилин. Якщо у вас готове м'ясо - перекрутити його на м'ясорубці, використовуючи середній ніж, а найкраще зробити з шматка рубане м'ясо.
2. Нарізаємо цибулю і картоплю, після чого також прокручуємо через м'ясорубку. Додаємо приправи і солимо за смаком отриманий фарш.
3. Не забуваємо і про батоні, який зробить наш біфштекс ніжнішим. Для початку замочуємо невелика кількість батона в воді, після чого додаємо в фарш або прокручуємо сухий хліб і змішуємо з м'ясом.
4. Обвалюють у борошні кожну котлету і відправляємо смажитися на рослинній олії. Вогонь краще зробити слабкий і в кінці можна накрити котлети кришкою.
5. Ось такі гарні виходять наші біфштекси. Відваріть до них будь-який гарнір або просто подайте овочі!