Біфштекс для гамбургера
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто з нас любить гамбургери. Приготувати біфштекс для гамбургера в домашніх умовах можна за тридцять хвилин. Головне - вибрати якісний фарш і правильно обсмажити котлету.
Навіщо витрачати гроші на гамбургери в мережі фаст-фуд, якщо біфштекс для гамбургера в домашніх умовах приготувати дуже легко. Зробити такий бутерброд можна менше, ніж за півгодини. Найкраще брати фарш свинячо-яловичий, але за смаком, котлета може бути з курячого, яловичого або свинячого фаршу.
- Фарш - 500 грам (краще свинячо-яловичий)
- Цибуля - 1 штука
- Перець, сіль і приправи - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 4 Ст. Ложки
1. Для початку обсмажуємо цибулю на рослинній олії. Краще наріжте його якомога дрібніше, а за бажанням можете додати і свіжа цибуля в фарш.
2. Фарш краще брати свинячо-яловичий. Якщо є час - приготуйте його самі, А якщо ні - можна взяти вже готовий. Додайте до нього спеції.
3. Додаємо яйце і пересмажений цибулю. За смаком приправляємо фарш і добре вимішуємо.
4. Формуємо котлети не дуже великої товщини. Відправляємо їх смажитися на рослинній олії з двох сторін. Краще робіть біфштекс для гамбургера в домашніх умовах тонше.
5. Начиняють гамбургер за бажанням. Я зазвичай додаю салат, соуси, солоні огірки, помідори і сир. Смачного!