Булочки для гамбургера
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування домашніх булочок для гамбургерів і гарячих бутербродів.
Кількість порцій: 12
- Молоко - 235 мілілітрів
- Вода - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 55 грам
- Яйце - 1 штука
- Мука - 560 грам
- Сухі дріжджі - 9 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
Змішайте і нагрійте (до розплавлення масла) в каструлі все РІДКІ інгредієнти крім яйця.
Тепер переконайтеся, що ваші руки сухі. Змішайте 2 склянки борошна, цукор, дріжджі і сіль. Потім додати борошняну суміш в теплу суміш рідких інгредієнтів. Перемішати, розбити в каструлю 1 яйце. Поступово засипати борошно, що залишилося. Замісити тісто і розділити на 12 кульок. Викласти їх на деко і дати постояти протягом 35 хвилин. Нагріти духовку до 200 З.
Випікати булочки близько 10-12 хвилин.
Готово! Тепер можна готувати гамбургери або ж просто насолоджуватися булочками до чаю.