Рецепт Котлета для гамбургера фото

Котлета для гамбургера
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Фуршет
Гарячі страви, Бургери, Гамбургер

Якщо ви любите коронна страва всіх фаст-фудів і хочете приготувати його будинку, то пропоную вам рецепт котлети для гамбургера. Її приготування не займе багато часу, а смак - просто приголомшливий.

Приготувати смачну котлету для гамбургера, як виявилося, найскладніше. Пропоную вашій увазі рецепт, після приготування якого ви вже не захочете їсти гамбургери поза домом.

  • Яловичина - 500 грам
  • Панірувальні сухарі - 5 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка (орегано, koriandr, кмин)
котлета для гамбургера - фото крок 1
1. Рецепт приготування котлети для гамбургера слід почати з фаршу. Тільки приготувавши самостійно фарш, можна бути впевненим в його якості та свіжості. Для цього необхідно взяти свіжу яловичину, вимити і просушити її. М'ясо нарізати невеликими шматочками і пропустити через м'ясорубку (можна навіть двічі). Додати до м'яса яйце, панірувальні сухарі і спеції, посолити і поперчити за смаком.
котлета для гамбургера - фото крок 2
2. Фарш потрібно ретельно вимішати до однорідної консистенції. Формувати котлетки краще змоченими у воді руками, щоб фарш не лип до рук. Їх необхідно робити досить тонкими, трохи менше 1 см. За розміром котлетка повинна бути трохи більше, ніж булочка.
котлета для гамбургера - фото крок 3
3. Обсмажувати котлети необхідно на добре розігрітій сковороді, бажано з антипригарним покриттям. Близько 8-10 хвилин буде достатньо, щоб котлети добре підсмажилися з двох сторін.
котлета для гамбургера - фото крок 4
4. Такі котлети можна приготувати заздалегідь і заморозити. Краще перекласти їх папером для випічки, щоб вони не злиплися. Перед приготуванням вони не вимагає розморожування, можна відразу відправляти їх на сковороду.
котлета для гамбургера - фото крок 5
5. Котлета для гамбургера в домашніх умовах готова. Далі можна трохи підсмажити булочку, змастити її улюбленим соусом, додати овочів, лист салату, звичайно ж, ніжну котлетку. От і все, домашній гамбургер можна подавати до столу.

Схожі рецепти