Котлета для бургера
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете побалувати свої смакові рецептори фаст-фудом, то краще це зробити домашнім бургером. Готується він дуже швидко і легко, за уязика наявності готового фаршу (найкраще яловичого).
Домашня котлета для бургера виходить до смаку навіть краще, ніж у відомих ресторанах швидкого харчування. Більш того, ви будете знати, що вона приготовлена з натурального м'яса. Соус теж можна приготувати самостійно, додавши до м'яса листя салату, солоні огірки і овочі за смаком.
- Фарш яловичий - 500 грам
- Спеції - За смаком
- Цибуля - 1 штук
1. Отже, найголовніше, щоб фарш не "плив", а значить його потрібно добре відбити. Крім цього, фарш повинен бути яловичий. Яйце не додається.
2. Формуємо котлету діаметром приблизно 10 см (формуйте її по діаметру вашої булки, але враховуйте, що під час смаження котлета втратить в діаметрі приблизно 30%). Додайте сіль і спеції за смаком, а також рубаний дрібно цибулю. Відправляємо її смажитися на рослинній олії на сковороду.
3. Обсмажте котлету з обох боків до рум'яної скоринки, потім викладіть її на тарілку і дайте повністю охолонути.
4. Формуйте бургер на ваш смак, але котлету обов'язково покладіть на лист салату з соусом.
5. І насолоджуйтеся! Ось так просто і швидко можна приготувати домашній бургер.