Рецепт Котлета для бургера фото

Котлета для бургера
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Якщо хочете побалувати свої смакові рецептори фаст-фудом, то краще це зробити домашнім бургером. Готується він дуже швидко і легко, за уязика наявності готового фаршу (найкраще яловичого).

Опис приготування:

Домашня котлета для бургера виходить до смаку навіть краще, ніж у відомих ресторанах швидкого харчування. Більш того, ви будете знати, що вона приготовлена ​​з натурального м'яса. Соус теж можна приготувати самостійно, додавши до м'яса листя салату, солоні огірки і овочі за смаком.

  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля - 1 штук
котлета для бургера - фото крок 1
1. Отже, найголовніше, щоб фарш не"плив" , а значить його потрібно добре відбити. Крім цього, фарш повинен бути яловичий. Яйце не додається.
котлета для бургера - фото крок 2
2. Формуємо котлету діаметром приблизно 10 см (формуйте її по діаметру вашої булки, але враховуйте, що під час смаження котлета втратить в діаметрі приблизно 30%). Додайте сіль і спеції за смаком, а також рубаний дрібно цибулю. Відправляємо її смажитися на рослинній олії на сковороду.
котлета для бургера - фото крок 3
3. Обсмажте котлету з обох боків до рум'яної скоринки, потім викладіть її на тарілку і дайте повністю охолонути.
котлета для бургера - фото крок 4
4. Формуйте бургер на ваш смак, але котлету обов'язково покладіть на лист салату з соусом.
котлета для бургера - фото крок 5
5. І насолоджуйтеся! Ось так просто і швидко можна приготувати домашній бургер.

Схожі рецепти