Київська котлета
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Кожній господині іноді хочеться приготувати щось особливе. Я вважаю, що київська котлета - це саме те, що призведе в захват усіх домочадців. Створення цього шедевра не займе багато часу.
Опис приготування:
Як приготувати київську котлету, щоб вона вийшла"справжньою" ?Обов'язково потрібно добре розжарити масло, на якому ви будете її смажити. Це дозволить котлетки відразу"схопитися" , щоб не витекла начинка. Дотримуючись цього правила, ви отримаєте оригінальне блюдо, яке гідно найвищої оцінки.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 0, 75 склянки
- Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 2 Ст. Ложки (свіжа рубана)
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - 1 Чайна ложка(0, 5 ç.l. В начинку, 0, 5 ç.l. На м'ясо.)
1
У невеликій мисці змішайте вершкове масло, подрібнений часник, петрушку, лимонний сік, сіль і перець. Сформуйте ковбаску, помістіть її в пластикову тару і відправте в морозильник.
2
Висушіть курячі грудки, загорніть їх в харчову плівку і ретельно відбийте молотком. Товщина повинна бути близько 3-4 мм. Краї постарайтеся зробити трохи тонше. Зніміть плівку. Приправити сіллю і poperčite Kuric.
3
Дістаньте начинку з морозильника і розріжте її на рівні шматочки. Кожен з них покладіть на відбиту курячу грудку (розташовуйте ближче до краю). Загорніть спочатку з двох боків, а потім скачайте рулетиком.
4
Добре розігрійте в глибокій сковороді олію для смаження. Його має бути достатньо (3-5 см), щоб котлети рівномірно обсмажилися.
5
Помістіть в різні мисочки борошно, збиті яйця і панірувальні сухарі. Потім занурюйте котлетки по черзі в кожну ємність і викладайте їх в сковороду.
6
Коли котлети стануть рум'яними, вийміть їх і дайте стекти жиру. Подавати це блюдо краще з картопляним пюре і свіжими овочами.