Київська котлета
(покроковий рецепт з фото)
Кожній господині іноді хочеться приготувати щось особливе. Я вважаю, що київська котлета - це саме те, що призведе в захват усіх домочадців. Створення цього шедевра не займе багато часу.
Як приготувати київську котлету, щоб вона вийшла "справжньою"? Обов'язково потрібно добре розжарити масло, на якому ви будете її смажити. Це дозволить котлетки відразу "схопитися", щоб не витекла начинка. Дотримуючись цього правила, ви отримаєте оригінальне блюдо, яке гідно найвищої оцінки.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 0, 75 склянки
- Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 2 Ст. Ложки (свіжа рубана)
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - 1 Чайна ложка(0, 5 ç.l. В начинку, 0, 5 ç.l. На м'ясо.)
1
У невеликій мисці змішайте вершкове масло, подрібнений часник, петрушку, лимонний сік, сіль і перець. Сформуйте ковбаску, помістіть її в пластикову тару і відправте в морозильник.
2
Висушіть курячі грудки, загорніть їх в харчову плівку і ретельно відбийте молотком. Товщина повинна бути близько 3-4 мм. Краї постарайтеся зробити трохи тонше. Зніміть плівку. Приправити сіллю і poperčite Kuric.
3
Дістаньте начинку з морозильника і розріжте її на рівні шматочки. Кожен з них покладіть на відбиту курячу грудку (розташовуйте ближче до краю). Загорніть спочатку з двох боків, а потім скачайте рулетиком.
4
Добре розігрійте в глибокій сковороді олію для смаження. Його має бути достатньо (3-5 см), щоб котлети рівномірно обсмажилися.
5
Помістіть в різні мисочки борошно, збиті яйця і панірувальні сухарі. Потім занурюйте котлетки по черзі в кожну ємність і викладайте їх в сковороду.
6
Коли котлети стануть рум'яними, вийміть їх і дайте стекти жиру. Подавати це блюдо краще з картопляним пюре і свіжими овочами.