Рецепт Київська котлета фото

Київська котлета
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кожній господині іноді хочеться приготувати щось особливе. Я вважаю, що київська котлета - це саме те, що призведе в захват усіх домочадців. Створення цього шедевра не займе багато часу.

Опис приготування:

Як приготувати київську котлету, щоб вона вийшла"справжньою" ?Обов'язково потрібно добре розжарити масло, на якому ви будете її смажити. Це дозволить котлетки відразу"схопитися" , щоб не витекла начинка. Дотримуючись цього правила, ви отримаєте оригінальне блюдо, яке гідно найвищої оцінки.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 0, 75 склянки
  • Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
  • Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
  • Часник - 1 зубчик
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки (свіжа рубана)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка(0, 5 ç.l. В начинку, 0, 5 ç.l. На м'ясо.)
1
У невеликій мисці змішайте вершкове масло, подрібнений часник, петрушку, лимонний сік, сіль і перець. Сформуйте ковбаску, помістіть її в пластикову тару і відправте в морозильник.
2
Висушіть курячі грудки, загорніть їх в харчову плівку і ретельно відбийте молотком. Товщина повинна бути близько 3-4 мм. Краї постарайтеся зробити трохи тонше. Зніміть плівку. Приправити сіллю і poperčite Kuric.
3
Дістаньте начинку з морозильника і розріжте її на рівні шматочки. Кожен з них покладіть на відбиту курячу грудку (розташовуйте ближче до краю). Загорніть спочатку з двох боків, а потім скачайте рулетиком.
4
Добре розігрійте в глибокій сковороді олію для смаження. Його має бути достатньо (3-5 см), щоб котлети рівномірно обсмажилися.
5
Помістіть в різні мисочки борошно, збиті яйця і панірувальні сухарі. Потім занурюйте котлетки по черзі в кожну ємність і викладайте їх в сковороду.
6
Коли котлети стануть рум'яними, вийміть їх і дайте стекти жиру. Подавати це блюдо краще з картопляним пюре і свіжими овочами.

Схожі рецепти