Рецепт Котлета «Берізка» фото

Котлета «Берізка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Звичайна котлета в яєчної оболонці дуже сподобається як дорослим, так і дітям. Та й гостей зможете здивувати. Заходьте!

Смачна котлета в ніжній яєчної оболонці робиться не зовсім просто, але після приготування пари трійки котлет, все починає виходити дуже швидко. Якщо боїтеся робити це на сковороді, то перекладіть омлет на плоску поверхню і загортати на ній. У фарш і яєчну масу можна додати ваші улюблені спеції або трави. Сковороду потрібно обов'язково гарненько нагріти, щоб омлет не прилип до сковороди. Омлет не потрібно збивати, а просто перемішати до однорідного стану. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Куряче яйце - 5 штук
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Крем 25% - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 6 Ст. Ложок
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
котлета
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
котлета
Влийте в фарш воду, сметану і гарненько перемішайте.
котлета
Додайте сіль, перець, дрібно нарізану цибулю і ретельно перемішайте. Розділіть на шість рівних частин і сформуйте котлети.
котлета
Розігрійте сковороду і змастіть маслом. Яйця перемішайте і налийте 1/6 частина в сковороду.
котлета
Обваляйте котлету в борошні і покладіть на край яєчного млинця.
котлета
За допомогою вилки загорніть котлету в яєчний млинець.
котлета
Робіть так з усіма котлет. Форму для запікання змастіть маслом і налийте трохи води. Вставити прогалини, закрийте кришкою і запікайте при 200 градусах протягом 30 хвилин.
котлета
Зніміть кришку і допікають ще десять хвилин. Вийміть і відразу подавайте.
котлета
Смачного!

Схожі рецепти