Котлети для гамбургера
(покроковий рецепт з фото)
Головний інгредієнт гамбургера - котлета. Вона повинна бути соковитою, правильного розміру і ідеально приправленою. А хороший фарш стане основою прекрасного смаку. Рецепт вам точно знадобиться!
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати котлети для гамбургера, то зможете порадувати всю сім'ю і друзів швидким і улюбленим багатьма блюдом. Але не забудьте і про інших інгредієнтах, інакше все буде зіпсовано. Цей варіант підійде для базового рецепта. Додайте плавлений сир, соус, зелень і булочки. Все дуже легко!
- Фарш яловичий - 1300 грам
- Хліб білий - 2 штуки (скибочки)
- Молоко - 50 мілілітрів
- Сіль - 2, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Вурстершскій соус - 1, 5 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Лук-пориста - 3 штуки
Розмочити хліб в молоці. Додайте до нього сіль, перець, соус, подрібнений часник і кетчуп.
Потім масу змішайте з фаршем і нарізаною цибулею. Все ретельно змішайте.
Сформуйте з фаршу 10 куль, зробіть з них котлети. Форму створіть з поглибленням, щоб вироби не здулися при смаженні.
Обсмажте котлети на грилі 4 хвилини з одного боку, і ще пару хвилин з іншого. Все готово!