Біфштекс з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Біфштекс з фаршу - готувати його досить швидко, а виходить неймовірна соковите, ніжне блюдо. Завжди можна приготувати на обід або вечерю, і отримати з пилу, з жару смачне м'ясне блюдо.
Біфштекси з фаршу - смачне і ситне блюдо для повсякденного раціону. Готувати цю страву нескладно. Якщо у вас зовсім мало часу, то можна взяти і готовий фарш. Але саме для цієї страви краще фарш готувати самим. Все інше зробити правильно вам допоможе рецепт "біфштекс з фаршу" . Прості і зрозумілі пояснення до покрокових фотографій - вже половина справи. Беріть продукти, гарний настрій і вперед.
- Яловичина - 700 грам
- Внутрішнє яловиче сало - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 40 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Яловичину вимити, очистити від плівок і прожилок. Нарізати на тонкі пластинки і порізати їх ножем дуже дрібно. Те ж саме зробити з салом. Змішати подрібнені сало і яловичину. Добре перемішати. Вийде рубаний вручну фарш.
Цибулю почистити, дрібно нарізати.
Часник почистити, дрібно нарізати.
У фарш додати подрібнені цибулю, часник. Вбити туди ж яйце, додати сіль, перець. Добре перемішати. Після цього фарш відбити об стіл.
З отриманого фаршу мокрими руками сформувати біфштекси. Надати круглу форму. Товщина біфштекса приблизно півтора сантиметра.
Сковороду розігріти, змазати маслом. На невеликому вогні обсмажувати біфштекси близько 10 хвилин з кожного боку. Перевертати акуратно лопаткою.
Подавати біфштекси гарячими. Можна посипати зеленню. Смачного!