Рецепт Біфштекс з фаршу фото

Біфштекс з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Фарш
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Обід за 30 хвилин , День народження , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Біфштекс з фаршу - готувати його досить швидко, а виходить неймовірна соковите, ніжне блюдо. Завжди можна приготувати на обід або вечерю, і отримати з пилу, з жару смачне м'ясне блюдо.

Опис приготування:

Біфштекси з фаршу - смачне і ситне блюдо для повсякденного раціону. Готувати цю страву нескладно. Якщо у вас зовсім мало часу, то можна взяти і готовий фарш. Але саме для цієї страви краще фарш готувати самим. Все інше зробити правильно вам допоможе рецепт"біфштекс з фаршу" . Прості і зрозумілі пояснення до покрокових фотографій - вже половина справи. Беріть продукти, гарний настрій і вперед.

  • Яловичина - 700 грам
  • Внутрішнє яловиче сало - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 40 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелень - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
біфштекс з фаршу - фото крок 1
Яловичину вимити, очистити від плівок і прожилок. Нарізати на тонкі пластинки і порізати їх ножем дуже дрібно. Те ж саме зробити з салом. Змішати подрібнені сало і яловичину. Добре перемішати. Вийде рубаний вручну фарш.
біфштекс з фаршу - фото крок 2
Цибулю почистити, дрібно нарізати.
біфштекс з фаршу - фото крок 3
Часник почистити, дрібно нарізати.
біфштекс з фаршу - фото крок 4
У фарш додати подрібнені цибулю, часник. Вбити туди ж яйце, додати сіль, перець. Добре перемішати. Після цього фарш відбити об стіл.
біфштекс з фаршу - фото крок 5
З отриманого фаршу мокрими руками сформувати біфштекси. Надати круглу форму. Товщина біфштекса приблизно півтора сантиметра.
біфштекс з фаршу - фото крок 6
Сковороду розігріти, змазати маслом. На невеликому вогні обсмажувати біфштекси близько 10 хвилин з кожного боку. Перевертати акуратно лопаткою.
біфштекс з фаршу - фото крок 7
Подавати біфштекси гарячими. Можна посипати зеленню. Смачного!

Схожі рецепти