Суп з тестом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати смачний і ситний суп, але у вас немає м'яса, то суп з тестом - ідеальний варіант. Звичайно, добре, якщо у вас є готовий бульйон, тоді суп вийде ще смачніше.
Цей суп мені подобається тим, що його дійсно можна готувати без м'яса. А з хорошим бульйоном, суп завжди вийде з яскравим насиченим смаком і ароматом. Обов'язково спробуйте приготувати його за моїм рецептом.
- Бульйон - 2 L
- Картопля - 3-5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Яйце - 1 штука (для галушок)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (для галушок)
- Молоко (або вода) - 130 мілілітрів (для галушок)
- Борошно - 5-7 Ст. Ложок (для галушок)
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Очистіть всі овочі. Я використовую готовий бульйон, якщо у вас немає, то можете варити суп на воді або приготувати овочевий, курячий або м'ясний бульйон.

Картопля наріжте невеликими шматочками. Бульйон доведіть до кипіння, відправте в нього картоплю.

Цибулю дрібно наріжте.

Моркву натріть на крупній тертці.

Обсмажте цибулю разом з морквою на сковороді з рослинним маслом до м'якості.

Коли картопля буде наполовину готовий, відправте в каструлю обсмажені цибулю і моркву, приправити сіллю, покладіть лавровий лист.

Приготуємо тісто для супу. Яйце розділіть на білок і жовток. Жовток змішайте з вершковим маслом, додайте трохи солі за смаком. Додавайте борошно, щоб вийшло тісто, по консистенції схоже на тісто для кексів.

Білки збийте до гострих піків і додайте в тісто.

Добре перемішайте тісто.

Для 5 хвилин до готовності супу можна додавати тісто. Галушки зручно формувати за допомогою двох чайних ложок, змочених в холодній воді. На одну ложку наберіть невелику кількість тіста, а другий різко посуньте його в каструлю з супом. Так відправте в суп необхідну кількість галушок.

Суп готовий. Він вийшов дуже смачним, ситним і поживним. Смачного!