Рецепт М'ясо в горщиках з тестом фото

М'ясо в горщиках з тестом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

М'ясо в горщиках з тестом - дуже ситне, ароматне і смачне блюдо для тісної сімейної вечері або обіду. Втім, таке класне блюдо і на святковий стіл подати не соромно.

Рецепт приготування м'яса в горщиках з тестом допоможе вам приготувати таке домашнє і смачна страва, за яке, я впевнена, всі будуть вам вдячні. Блюдо виходить смачним і соковитим, а кришечки з тіста, просочені запахом бульйону, будуть з'їдені в першу чергу. Я сподіваюся, що рецепт м'яса в горщиках з тестом з фото допоможе вам і це блюдо стане одним з улюблених у вашій родині.

  • М'ясо будь - 500-600 грам
  • Картопля - 8 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Гриби - 400 грам
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 4 щіпки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1, 5-2 склянки
  • Зелень петрушки, кропу - 30 грам
м'ясо в горщиках з тестом - фото крок 1
М'ясо миємо й нарізаємо шматочками середнього розміру.
м'ясо в горщиках з тестом - фото крок 2
Гриби чистимо, миємо й нарізаємо.
м'ясо в горщиках з тестом - фото крок 3
Чистий цибулю, нарізаємо півкільцями.
м'ясо в горщиках з тестом - фото крок 4
Обсмажуємо хвилин 15 на рослинному маслі м'ясо, гриби і цибулю.
м'ясо в горщиках з тестом - фото крок 5
Чистимо і моєму морква, нарізаємо на шматочки або натираємо на тертці.
м'ясо в горщиках з тестом - фото крок 6
Очищаємо картоплю і нарізаємо невеликими кубиками.
м'ясо в горщиках з тестом - фото крок 7
Моєму зелень. Можна дрібно порізати, а можна прям гілочками укласти в горщики - якщо ви не любите варену зелень, в цьому випадку її легко можна буде прибрати.
м'ясо в горщиках з тестом - фото крок 8
Розкладаємо по горщикам продукти. Спочатку м'ясо з цибулею і грибами, потім картопля і морква. Зверху укладаємо колечко перцю, часник. Солимо, додаємо перець мелений. Якщо при смаженні м'яса вийшло мало бульйону - додамо в кожен горщик по півсклянки води. Закриваємо горщики кришками і ставимо в духовку на 30 хвилин. Готуємо при температурі 200 градусів.
м'ясо в горщиках з тестом - фото крок 9
Замішуємо тісто. У кефір вбиваємо яйце і розмішуємо. Додаємо щіпку солі і цукру, розтоплене масло і гашене оцтом соду. Добре розмішуємо і додаючи борошно, замішуємо тісто. Воно не повинно бути крутим.
м'ясо в горщиках з тестом - фото крок 10
Через пів години після того, як поставили горщики в духовку, виймаємо їх. Знімаємо кришки і накриваємо млинцями з зробленого нами тесту. Ставимо назад в духовку ще хвилин на 30.

Схожі рецепти