Картопляний торт
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є вільний час і ви хочете приготувати для свій сім'ї якесь незвичайне блюдо, то пробуйте зробити картопляний торт. Він ситний і обов'язково сподобається всім вашим домашнім.
Якщо вам цікаво, як приготувати картопляний торт, то цей рецепт обов'язково стане в нагоді. До солодкого це блюдо не має ніякого відношення. Зате стане повноцінним другим блюдом на будь-якому столі. Сподіваюся, що мій рецепт, як приготує картопляний торт, вам дуже сподобається!
- Картопля - 12 штук
- Куряче яйце - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1/2 склянки
- М'ясний продукт - 300 грам (будь-яке готове: або курка, або ковбаса, або шинка)
- Сир плавлений - 100 грам
- Крем - 400 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Перець, сіль - За смаком
Картопля очистіть від шкірки і натріть на великій терочке. Потім помістіть його в друшляк і промийте проточною холодною водою. Дайте воді стекти, а картопля відіжміть. Так він не потемніє.
До натертого картоплі додайте борошно, молоко і сирі яйця, Приправити сіллю і poperčite. Гарненько перемішайте всі інгредієнти. Має вийти рідке картопляне тісто.
На розігріту з соняшниковою олією сковороду викладайте тісто ложкою, формуйте млинчики по діаметру сковорідки. Обсмажуйте їх на сильному вогні з обох сторін (по кілька хвилин з кожного).
У піалках змішайте сметанку, товчений часник, плавлений сир і приправи. Це буде ваш соус. Тепер зберіть торт. Викладіть один млинець, зверху його змастіть соусом і присипте рубаною ковбасою або м'ясом.
Точно також поступите з залишками коржиків. Їх повинно було статися близько шести штучок. Всіх їх змастіть соусом і начините м'ясом.
Одержаний картопляний тортик обмажте зверху і з усіх боків залишками соусу. Потім поставте його в холодильник на кілька годин, щоб він охолов і просочився. Прикрасьте готовий тортик помідорами і зеленню.