Австрійський картопляний салат
(покроковий рецепт з фото)
Для вітчизняної кухні картопля не є чимось особливим. Її ми їмо в різному вигляді. Але в Австрії з неї роблять салат! Якщо ваші домашні дуже люблять картоплю, спробуйте цей рецепт.
Я ніколи б не подумала, що мені сподобається картопляний салат. Здавалося б, який може бути салат з майже однієї картоплі. Але повірте, я була дуже здивована, спробувавши це блюдо. Оцет, курячий бульйон і гірчиця роблять картоплю дуже апетитною. Цей салат тепер є одним з фаворитів у нашій родині. Тепер і з вами поділюся, як приготувати австрійський картопляний салат. Балуйте себе з величезним задоволенням!
- Картопля - 1 кілограм
- Білий оцет - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Червона цибуля - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 2 Ст. Ложки
- Курячий бульйон - 120 мілілітрів
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний і білий перець - За смаком
1
Зваріть картоплю в мундирі. Остудіть його, очистіть і наріжте середніми шматочками.
2
Полийте зверху картопля оцтом, додайте оливкову олію, гірчицю, нарізану цибулю, цукор і курячий бульйон.
3
Акуратно перемішайте дерев'яною лопаткою все інгредієнти і дайте салату настоятися як мінімум 30 хвилин, потім знову перемішайте. Цей салат не повинен бути сухим, тому додатково можна доливати в нього бульйон.
4
Подається австрійський картопляний салат холодним.