Австрійський гуляш
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте будинку ароматний австрійський гуляш! Нагодуйте всю сім'ю, купу гостей, порадуєте гарячої, ситної і дуже смачною їжею. Австрійський гуляш можна приготувати і на свято в якості гарячого.
Для приготування австрійського гуляшу можна використовувати будь-яке м'ясо на ваш смак. Все ж, згідно з класичним рецептом, раджу вибрати яловичину.
Отже, як приготувати австрійський гуляш?
1. Яловичину наріжте невеликими кубиками.
2. Лук почистіть і наріжте кубиками.
3. У товстостінну каструлю влийте масло, нагрійте на середньому вогні. Викладіть цибулю і, помішуючи, обсмажте до напівпрозорості.
4. Додайте ложку паприки і перемішайте.
5. До цибулі в каструлю додайте шматочки м'яса, приправити сіллю, поперчіть, понизьте вогонь до повільного і накрийте кришкою.
6. По закінченню 20 хвилин рідину в каструлі випарується, додайте трохи кип'яченої води або готового бульйону, щоб рідина на півсантиметра покривала м'ясо. Гасіть на слабкому вогні під кришкою.
7. Поки м'ясо гаситися, почистіть і промийте картопля. Наріжте його.
8. Картопля в каструлю треба додати тоді, коли яловичина стане м'якою.
9. Картопля тушкуйте протягом 15 хвилин.
10. Помідори промийте, наріжте шматочками і додайте в каструлю.
11. Якщо треба, додайте ще води або бульйону і тушкуйте протягом 15-20 хвилин.
Австрійський гуляш готовий!
Смачного!
- Яловичина - 400-450 грам
- Цибулина - 1 штука (велика)
- Картопля - 2-3 штук
- Помідори - 2 штуки
- Паприка червона - 1-2 чайних ложок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
Отже, як приготувати австрійський гуляш?
1. Яловичину наріжте невеликими кубиками.
2. Лук почистіть і наріжте кубиками.
3. У товстостінну каструлю влийте масло, нагрійте на середньому вогні. Викладіть цибулю і, помішуючи, обсмажте до напівпрозорості.
4. Додайте ложку паприки і перемішайте.
5. До цибулі в каструлю додайте шматочки м'яса, приправити сіллю, поперчіть, понизьте вогонь до повільного і накрийте кришкою.
6. По закінченню 20 хвилин рідину в каструлі випарується, додайте трохи кип'яченої води або готового бульйону, щоб рідина на півсантиметра покривала м'ясо. Гасіть на слабкому вогні під кришкою.
7. Поки м'ясо гаситися, почистіть і промийте картопля. Наріжте його.
8. Картопля в каструлю треба додати тоді, коли яловичина стане м'якою.
9. Картопля тушкуйте протягом 15 хвилин.
10. Помідори промийте, наріжте шматочками і додайте в каструлю.
11. Якщо треба, додайте ще води або бульйону і тушкуйте протягом 15-20 хвилин.
Австрійський гуляш готовий!
Смачного!