Рецепт Австрійський гуляш фото

Австрійський гуляш
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
М'ясо
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приготуйте будинку ароматний австрійський гуляш! Нагодуйте всю сім'ю, купу гостей, порадуєте гарячої, ситної і дуже смачною їжею. Австрійський гуляш можна приготувати і на свято в якості гарячого.

Опис приготування:

Для приготування австрійського гуляшу можна використовувати будь-яке м'ясо на ваш смак. Все ж, згідно з класичним рецептом, раджу вибрати яловичину.

Отже, як приготувати австрійський гуляш?

1. Яловичину наріжте невеликими кубиками.

2. Лук почистіть і наріжте кубиками.

3. У товстостінну каструлю влийте масло, нагрійте на середньому вогні. Викладіть цибулю і, помішуючи, обсмажте до напівпрозорості.

4. Додайте ложку паприки і перемішайте.

5. До цибулі в каструлю додайте шматочки м'яса, приправити сіллю, поперчіть, понизьте вогонь до повільного і накрийте кришкою.

6. По закінченню 20 хвилин рідину в каструлі випарується, додайте трохи кип'яченої води або готового бульйону, щоб рідина на півсантиметра покривала м'ясо. Гасіть на слабкому вогні під кришкою.

7. Поки м'ясо гаситися, почистіть і промийте картопля. Наріжте його.

8. Картопля в каструлю треба додати тоді, коли яловичина стане м'якою.

9. Картопля тушкуйте протягом 15 хвилин.

10. Помідори промийте, наріжте шматочками і додайте в каструлю.

11. Якщо треба, додайте ще води або бульйону і тушкуйте протягом 15-20 хвилин.

Австрійський гуляш готовий!

Смачного!

  • Яловичина - 400-450 грам
  • Цибулина - 1 штука (велика)
  • Картопля - 2-3 штук
  • Помідори - 2 штуки
  • Паприка червона - 1-2 чайних ложок
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
Для приготування австрійського гуляшу можна використовувати будь-яке м'ясо на ваш смак. Все ж, згідно з класичним рецептом, раджу вибрати яловичину.

Отже, як приготувати австрійський гуляш?

1. Яловичину наріжте невеликими кубиками.

2. Лук почистіть і наріжте кубиками.

3. У товстостінну каструлю влийте масло, нагрійте на середньому вогні. Викладіть цибулю і, помішуючи, обсмажте до напівпрозорості.

4. Додайте ложку паприки і перемішайте.

5. До цибулі в каструлю додайте шматочки м'яса, приправити сіллю, поперчіть, понизьте вогонь до повільного і накрийте кришкою.

6. По закінченню 20 хвилин рідину в каструлі випарується, додайте трохи кип'яченої води або готового бульйону, щоб рідина на півсантиметра покривала м'ясо. Гасіть на слабкому вогні під кришкою.

7. Поки м'ясо гаситися, почистіть і промийте картопля. Наріжте його.

8. Картопля в каструлю треба додати тоді, коли яловичина стане м'якою.

9. Картопля тушкуйте протягом 15 хвилин.

10. Помідори промийте, наріжте шматочками і додайте в каструлю.

11. Якщо треба, додайте ще води або бульйону і тушкуйте протягом 15-20 хвилин.

Австрійський гуляш готовий!

Смачного!

Схожі рецепти