Салат «австрійський»
(покроковий рецепт з фото)
Як і вся австрійська кухня, це салатик неймовірно простий, але при цьому дуже смачний і ситний! На його приготування потрібно всього пара хвилин, а нагодувати можна всю сім'ю!
Відмінний салат, який я вперше спробувала, подорожуючи по Європі, і саме тоді я зрозуміла, що все геніальне - просто! Всього кілька абсолютно простих інгредієнтів суміщених в одному рецепті перетворюють цей салат у дуже смачне блюдо! І, насамперед, мій рецепт приготування салату "австрійського" я присвячую вам, дорогі чоловіки. Адже з цим салатом ви без праці ситно поїсте і наберетеся сил, а на саме приготування у вас піде всього кілька хвилин, так що обов'язково візьміть го собі на замітку. Він виручить вас в будь-якій ситуації, так як зробити його простіше простого, ну а щоб ви в цьому переконалися, Зараз я докладно розповім вам, як приготувати салат "австрійський" .
- Ковбаса теляча - 400 грам
- Огірок маринований - 4-6 штук
- Кукурудза консервована - 150-200 грам
- Перець солодкий червоний - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Розмарин - 1 штука
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком