Рецепт Салат «австрійський» фото

Салат «австрійський»
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир, Авокадо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На святковий стіл, Святковий обід
Салати

Як і вся австрійська кухня, це салатик неймовірно простий, але при цьому дуже смачний і ситний! На його приготування потрібно всього пара хвилин, а нагодувати можна всю сім'ю!

Відмінний салат, який я вперше спробувала, подорожуючи по Європі, і саме тоді я зрозуміла, що все геніальне - просто! Всього кілька абсолютно простих інгредієнтів суміщених в одному рецепті перетворюють цей салат у дуже смачне блюдо! І, насамперед, мій рецепт приготування салату "австрійського" я присвячую вам, дорогі чоловіки. Адже з цим салатом ви без праці ситно поїсте і наберетеся сил, а на саме приготування у вас піде всього кілька хвилин, так що обов'язково візьміть го собі на замітку. Він виручить вас в будь-якій ситуації, так як зробити його простіше простого, ну а щоб ви в цьому переконалися, Зараз я докладно розповім вам, як приготувати салат "австрійський" .

  • Ковбаса теляча - 400 грам
  • Огірок маринований - 4-6 штук
  • Кукурудза консервована - 150-200 грам
  • Перець солодкий червоний - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Оцет винний - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин - 1 штука
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат
Для початку нарізаємо ковбаску на тонкі пластини.
салат
Тепер кожну пластинку ми нарізаємо на невеликі шматочки.
салат
Солодкий перець очищаємо від насіння і промиваємо. Нарізаємо перець і мариновані огірки на тонкі бруски.
салат
Далі нам необхідно приготувати заправку для нашого салату, для цього ми змішуємо рослинне масло з винним оцтом.
салат
У глибоку миску викладаємо нарізану ковбасу, огірок і перець, додаємо консервовану кукурудзу і розмарин, заливаємо все маринадом і перемішуємо. Ставимо салатик на пів годинки в холодильник, ну а потім приступаємо до трапези. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти