Буряково-картопляний дип
(покроковий рецепт з фото)
Буряково-картопляний дип - це простий і приготований з доступних продуктів соус. Він дуже смачний і його можна намазувати на тости, вмочати в нього шматочки лаваша, тортилью або запечені овочі.
А ви знаєте, що таке дип? Це густий соус, в який умочують овочі, крекери або чіпси. А ще дип можна намазати на шматочок хліба і подавати в якості закуски або до м'яса. Сьогодні я хочу запропонувати вам приготувати дуже простий, з доступних продуктів, але тим не менше дуже смачний буряково-картопляний дип. Він виходить яскравим, з трохи солодкуватим смаком. Дуже смачно з домашнім хлібом.
- Буряк відварна - 400 грам
- Картопля відварна - 300-400 грам (зварений в шкірці)
- Часник - 5-6 зубчиків (за смаком)
- Виноградний оцет - 1/4 склянки
- Рослинна олія - 1/2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
1. Картоплю очистимо і потім його необхідно потовкти товкачем з половиною кількості рослинного масла.
2. Далі додаємо до картоплі очищену і нарізану на шматочки буряк, подрібнений часник, сіль, залишився рослинне масло і оцет.
3. І збиваємо все до однорідного стану за допомогою блендера.
4. Усе, буряковий дип готовий!