Рецепт Буряково-картопляний дип фото

Буряково-картопляний дип
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Буряк , Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Буряково-картопляний дип - це простий і приготований з доступних продуктів соус. Він дуже смачний і його можна намазувати на тости, вмочати в нього шматочки лаваша, тортилью або запечені овочі.

Опис приготування:

А ви знаєте, що таке дип? Це густий соус, в який умочують овочі, крекери або чіпси. А ще дип можна намазати на шматочок хліба і подавати в якості закуски або до м'яса. Сьогодні я хочу запропонувати вам приготувати дуже простий, з доступних продуктів, але тим не менше дуже смачний буряково-картопляний дип. Він виходить яскравим, з трохи солодкуватим смаком. Дуже смачно з домашнім хлібом.

  • Буряк відварна - 400 грам
  • Картопля відварна - 300-400 грам (зварений в шкірці)
  • Часник - 5-6 зубчиків (за смаком)
  • Виноградний оцет - 1/4 склянки
  • Рослинна олія - 1/2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
 Буряково-картопляний дип - фото крок 1
1. Картоплю очистимо і потім його необхідно потовкти товкачем з половиною кількості рослинного масла.
 Буряково-картопляний дип - фото крок 2
2. Далі додаємо до картоплі очищену і нарізану на шматочки буряк, подрібнений часник, сіль, залишився рослинне масло і оцет.
 Буряково-картопляний дип - фото крок 3
3. І збиваємо все до однорідного стану за допомогою блендера.
 Буряково-картопляний дип - фото крок 4
4. Усе, буряковий дип готовий!

Схожі рецепти