Рецепт Вершковий дип фото

Вершковий дип
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування
Фуршет
Соуси
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 20 хв.

Вершковий дип, приготований по цьому нехитрому рецептом, відмінно підійде до будь-якої страви як соус. Добре поєднується з чіпсами, крекерами і хлібними паличками. Виходить гострим.

Опис приготування:

Приготування вершкового діпа займе у вас менше півгодини. Приготувавши, ви можете їсти його з тостами, свіжим хлібом (дуже смачно) і з закусками. Я наприклад до чіпсів завжди його роблю - кращої закуски під пиво не придумати. Гострий вершковий дип сподобається вам і вашій родині

  • Вершки - 250 грам (можна замінити нежирною сметаною)
  • Тертий сир чеддер - 60 грам (або звичайний твердий сир.)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Свіжий базилік - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
вершковий дип - фото крок 1
Приготуйте все інгредієнти.
вершковий дип - фото крок 2
Змішайте майонез, вершки і тертий сир.
вершковий дип - фото крок 3
Видавіть часник, нарубати базилік і цибулю.
вершковий дип - фото крок 4
Тепер залишилося перемішати все і подати до столу!

Схожі рецепти