Вершковий дип
(покроковий рецепт з фото)
Вершковий дип, приготований по цьому нехитрому рецептом, відмінно підійде до будь-якої страви як соус. Добре поєднується з чіпсами, крекерами і хлібними паличками. Виходить гострим.
Приготування вершкового діпа займе у вас менше півгодини. Приготувавши, ви можете їсти його з тостами, свіжим хлібом (дуже смачно) і з закусками. Я наприклад до чіпсів завжди його роблю - кращої закуски під пиво не придумати. Гострий вершковий дип сподобається вам і вашій родині
- Вершки - 250 грам (можна замінити нежирною сметаною)
- Тертий сир чеддер - 60 грам (або звичайний твердий сир.)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Свіжий базилік - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Приготуйте все інгредієнти.
Змішайте майонез, вершки і тертий сир.
Видавіть часник, нарубати базилік і цибулю.
Тепер залишилося перемішати все і подати до столу!