Крем вершковий
(покроковий рецепт з фото)
З цього рецепта ви зможете дізнатися, як приготувати крем вершковий з шоколадним смаком. Його можна використовувати для прикраси тортів. Також він ідеально виглядає як топінг для кексиков.
Розповім вам невеликий лайфхак: якщо залишки крему відразу перекласти в целофановий пакетик, то його можна зберігати в холодильнику до трьох днів. А коли крем знадобиться, в пакеті можна виконати невелику дірочку і прикрашати кремом випічку або інші десерти.
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Вершки жирні - 360 мілілітрів
- Сир вершковий - 230 грам (зразок "філадельфії" )
- Цукор - 320 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1
У великій мисці змішайте міксером какао-порошок з парою ложок вершків до утворення кремоподібної пасти. Покладіть масу в холодильник хвилин на 5.
2
Додайте охолоджений сир в вершки з какао і збийте 30 секунд міксером. Додайте цукор, сіль і ваніль і продовжуйте збивати до повної однорідності.
3
Тепер, не перестаючи збивати масу, починайте вливати по стінці миски вершки. Не вимикайте міксер, поки крем не стане однорідним і не почне утворювати м'які піки.
4
Як тільки крем буде готовий, прикрасьте їм випічку. Будь-які залишки крему, як і випічку з ним, зберігайте в холодильнику.