Крем вершковий з згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)
Крем на основі вершкового масла - один з найбільш смачних, в нього можна додавати різні ароматизатори або барвники. А найпростіший спосіб поліпшити смак крему - додати в нього згущене молоко.
Крем для кондитерських виробів підбирають в залежності від того, яке тісто в них використовують, але ось такий крем і його різні варіанти все ж найпопулярніші і часто використовувані. Тому всім ласунам, які вирішили приготувати улюблені ласощі самостійно, я хочу розповісти, як зробити крем вершковий з згущеного молока. Цей рецепт - простіше простого, і тут просто неможливо щось зіпсувати, адже вам знадобиться всього два інгредієнти і кілька хвилин часу. З цим рецептом приготування крему вершкового з згущеного молока ви зможете зробити різні торти, тістечка або навіть еклери, а замість звичайної згущенки, до речі, можна використовувати варену, тоді крем вийде гущі і приємного бежевого кольору.
- Вершкове масло - 200 грам (хорошої якості)
- Молоко згущене - 8-10 Ст. Ложок