Крем-суп вершковий
(покроковий рецепт з фото)
Крем-суп вершковий дуже смачне першу страву, з ніжним смаком і бархатистою текстурою. Суп універсальний, в нього можна додати що завгодно: гриби, овочі або сир, я додала курку - вийшло смачно!
Поділюся рецептом, як приготувати смачний суп всього за 15 хвилин. Крем-суп виходить не тільки дуже ніжним по консистенції, але і дуже ситним. Незважаючи на всю легкість страви, воно досить калорійне, так що не перестарайтеся з добавкою. Просто, швидко і легко! Вам обов'язково сподобається!
- Вершкове масло - 50 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Молоко незбиране - 100 мілілітрів
- Курячий бульйон - 3 склянки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
- Відварна курка - 300 грам
Розтопити вершкове масло в каструлі на вогні.
У розтоплене масло додайте борошно і обсмажте.
Перемішуйте борошно з маслом до однорідності, поки не вийде золотистий колір.
Додайте молоко, бульйон і вершки і розмішайте до однорідності.
Курку поріжте шматочками і додайте в суп.
Посоліть і поперчіть і варіть суп до загустіння. Суп готовий!