Рецепт Крем-суп вершковий фото

Крем-суп вершковий
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Птах , Вершки , Курка , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід , Корисний обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Крем-суп вершковий дуже смачне першу страву, з ніжним смаком і бархатистою текстурою. Суп універсальний, в нього можна додати що завгодно: гриби, овочі або сир, я додала курку - вийшло смачно!

Опис приготування:

Поділюся рецептом, як приготувати смачний суп всього за 15 хвилин. Крем-суп виходить не тільки дуже ніжним по консистенції, але і дуже ситним. Незважаючи на всю легкість страви, воно досить калорійне, так що не перестарайтеся з добавкою. Просто, швидко і легко! Вам обов'язково сподобається!

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Молоко незбиране - 100 мілілітрів
  • Курячий бульйон - 3 склянки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
  • Відварна курка - 300 грам
крем-суп вершковий - фото крок 1
Розтопити вершкове масло в каструлі на вогні.
крем-суп вершковий - фото крок 2
У розтоплене масло додайте борошно і обсмажте.
крем-суп вершковий - фото крок 3
Перемішуйте борошно з маслом до однорідності, поки не вийде золотистий колір.
крем-суп вершковий - фото крок 4
Додайте молоко, бульйон і вершки і розмішайте до однорідності.
крем-суп вершковий - фото крок 5
Курку поріжте шматочками і додайте в суп.
крем-суп вершковий - фото крок 6
Посоліть і поперчіть і варіть суп до загустіння. Суп готовий!

Схожі рецепти