Рецепт Крем вершковий для торта фото

Крем вершковий для торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Вершки , Вершкове масло
Рецепти для схуднення
На швидку руку
Випічка , Десерти , Крем , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 1
Час приготування: 25 хв.

Найкращі торти виходять з вершковим кремом, він відмінно просочує будь коржі і робить смак улюблених ласощів ще ніжніше і більш насиченим, а приготувати такий крем можна за лічені хвилини.

Опис приготування:

Я дуже люблю різні тортики, булочки і тістечка, тому досить часто готую їх для себе і своєї сім'ї і, як у кожної господині, у мене є пару чудовий і швидких рецептів, які завжди можуть виручити. І в цьому рецепті я хочу розповісти вам, як приготувати крем вершковий для торта. Це, можна сказати, найпростіший класичний варіант такого крему, на приготування якого йде мінімум часу, а підходить він як для бісквіта, так і для пісочного або листкового тіста. Я пробувала його використовувати для різних тортів, і завжди виходило відмінно, так що цей рецепт крему вершкового для торта з фото стане для вас справжнім помічником в кондитерських справах.

  • Вершкове масло - 250 грам (кімнатної температури)
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Пакетик ваніліну - 1 штука
крем вершковий для торта - фото крок 1
Наливаємо молоко в каструльку і кип'ятимо його, знімаємо з вогню і чекаємо, поки воно охолоне до кімнатної температури. Якщо використовуєте пастеризоване молоко, то його можна не кип'ятити. До молока додаємо вершкове масло, теж кімнатної температури, цукрову пудру і ванілін.
крем вершковий для торта - фото крок 2
Тепер нам необхідно перемішати всі інгредієнти і збивати їх протягом 3-5 хвилин, поки маса не стане однорідною і пишною.
крем вершковий для торта - фото крок 3
Тепер наш крем готовий, але відразу хочу попередити, щоб він вийшов густим і однорідним, як на фото, потрібно брати тільки якісне масло і використовувати інгредієнти кімнатної температури.

Схожі рецепти