Крем вершковий для торта
(покроковий рецепт з фото)
Найкращі торти виходять з вершковим кремом, він відмінно просочує будь коржі і робить смак улюблених ласощів ще ніжніше і більш насиченим, а приготувати такий крем можна за лічені хвилини.
Я дуже люблю різні тортики, булочки і тістечка, тому досить часто готую їх для себе і своєї сім'ї і, як у кожної господині, у мене є пару чудовий і швидких рецептів, які завжди можуть виручити. І в цьому рецепті я хочу розповісти вам, як приготувати крем вершковий для торта. Це, можна сказати, найпростіший класичний варіант такого крему, на приготування якого йде мінімум часу, а підходить він як для бісквіта, так і для пісочного або листкового тіста. Я пробувала його використовувати для різних тортів, і завжди виходило відмінно, так що цей рецепт крему вершкового для торта з фото стане для вас справжнім помічником в кондитерських справах.
- Вершкове масло - 250 грам (кімнатної температури)
- Цукрова пудра - 200 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Пакетик ваніліну - 1 штука