Вершковий крем для еклерів
(покроковий рецепт з фото)
Ви готували вдома еклери? Якщо ні, я рекомендую вам спробувати! Саме тісто готується легко, а я вам розповім, як приготувати вершковий крем для еклерів, ніжний і смачний! Спробуйте, вам сподобається!
Такий вершковий крем для еклерів в домашніх умовах готувати легко і приємно. З ним ви зрозумієте, що робити домашню випічку насправді легко і швидко! І ці еклери нітрохи не поступаються магазинним, або тим, які подають в кафе.
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Вершки 22% - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор ванільний - 1 Чайна ложка
- Прикраси - 1 За смаком
1. Спочатку випікаємо основу. Мій рецепт: 100 грам вершкового масла, 5 яєць і склянка борошна. Викладаємо отримане тісто на деко ложкою, випікаємо 15 хвилин до золотистого кольору.
2. А тепер крем! Для цього нам треба підігріти вершки, і розчинити в них цукор. Яйце збиваємо до однорідності і потроху вводимо в суміш, також додамо ванільний цукор і збите міксером до густої білої маси масло.
3. Коли еклери охолонуть, розрізаємо кожен уздовж, смажена кремом і накриємо другою половинкою.
4. Залишилося тільки прикрасити топінгами і глазур'ю на ваш розсуд. Готово!