Рецепт Вершковий крем для еклерів фото

Вершковий крем для еклерів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Вершки , Яйця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Еклери
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 40 хв.

Ви готували вдома еклери? Якщо ні, я рекомендую вам спробувати! Саме тісто готується легко, а я вам розповім, як приготувати вершковий крем для еклерів, ніжний і смачний! Спробуйте, вам сподобається!

Опис приготування:

Такий вершковий крем для еклерів в домашніх умовах готувати легко і приємно. З ним ви зрозумієте, що робити домашню випічку насправді легко і швидко! І ці еклери нітрохи не поступаються магазинним, або тим, які подають в кафе.

  • Цукор - 200 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Вершки 22% - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор ванільний - 1 Чайна ложка
  • Прикраси - 1 За смаком
вершковий крем для еклерів - фото крок 1
1. Спочатку випікаємо основу. Мій рецепт: 100 грам вершкового масла, 5 яєць і склянка борошна. Викладаємо отримане тісто на деко ложкою, випікаємо 15 хвилин до золотистого кольору.
вершковий крем для еклерів - фото крок 2
2. А тепер крем! Для цього нам треба підігріти вершки, і розчинити в них цукор. Яйце збиваємо до однорідності і потроху вводимо в суміш, також додамо ванільний цукор і збите міксером до густої білої маси масло.
вершковий крем для еклерів - фото крок 3
3. Коли еклери охолонуть, розрізаємо кожен уздовж, смажена кремом і накриємо другою половинкою.
вершковий крем для еклерів - фото крок 4
4. Залишилося тільки прикрасити топінгами і глазур'ю на ваш розсуд. Готово!

Схожі рецепти