Крем для еклерів зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Еклери хороші тим, що їх досить просто спекти, а смак десерту дійсно приголомшливий! До того ж завжди можна експериментувати з начинкою, кожен раз дивуючи себе і близьких новим варіантом.
Хочу поділитися з вами дуже класною ідеєю, як приготувати крем для еклерів зі згущеним молоком і збитими вершками. Він виходить в міру солодким і дуже легким, практично повітряним, з тонкої ноткою ванілі. Якщо ви втомилися від традиційної начинки з вареного згущеного молока, дуже рекомендую звернути увагу на цей рецепт.
- Банка згущеного молока - 1 штука
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Вершки - 2 склянки
1. Сам процес приготування дійсно зовсім нескладний і займе не більше 10 хвилин. У глибоку миску надішліть згущене молоко.
2. Додайте ванільний екстракт і перемішайте як слід.
3. Охолоджені вершки збийте до щільних піків.
4. Спершу додайте в згущене молоко приблизно третину вершків.
5. І акуратно перемішайте лопаткою, щоб крем зберіг свою легкість.
6. Після додайте інші вершки.
7. Ну от і все, класний повітряний крем для готовий! Залишилося тільки наповнити їм еклери і насолоджуватися результатом.