Крем для медовика зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте приготувати домашній медовик з оригінальним кремом: замість звичного сметанного - на згущеному молоці. Рекомендую рецепт: простий в приготуванні і неймовірно смачний!
Для приготування крему для медовика зі згущеним молоком я беру варене згущене молоко, плитку (можна і дві) шоколаду чорного, трохи арахісу (горіхи - суто за бажанням). Сам торт робиться з медових коржів, я завжди готую за рецептом медовика з сайту, вони виходять м'якими, не сильно солодкими і відмінно вбирають крем.
- Варене згущене молоко - 500 мілілітрів
- Крем - 400 мілілітрів
- Арахіс - 100 грам
- Шоколад - 100-150 грам
Підготуйте інгредієнти для крему.
Раджу горішки обсмажити (так, до речі, лушпиння простіше счищается) і подрібнити (я роблю це в блендері, тільки не перестарайтеся: кричиш не повинні бути надто дрібними).
Раджу горішки обсмажити (так, до речі, лушпиння простіше счищается) і подрібнити (я роблю це в блендері, тільки не перестарайтеся: кричиш не повинні бути надто дрібними).
Розтопіть шоколад. І додайте потім в нього кип'ячену воду. Якщо у вас сто граязик плитка, то додавайте 5 чайних ложок.
Збийте сметану зі згущеним молоком.
Готовий крем виходить не дуже жирним і не таким солодким, як сама згущене молоко, чимось нагадує розтануло морозиво.
Трохи згущеного молока я залишаю для прикраси верхнього коржа.
Отже, перший корж змастіть кремом зі сметани і згущеного молока.
Трохи згущеного молока я залишаю для прикраси верхнього коржа.
Отже, перший корж змастіть кремом зі сметани і згущеного молока.
Другий і третій (можете взяти четвертий корж, це вже на ваш смак) промажьте крім крему ще і шоколадом розтопленим, а також посипте горішками.
А прикрасити торт можете залишилася згущеним молоком і намалювавши шоколадом візерунок. У мене ще залишалися горішки, я їх теж посипала красиво.
А прикрасити торт можете залишилася згущеним молоком і намалювавши шоколадом візерунок. У мене ще залишалися горішки, я їх теж посипала красиво.
Дайте Медовик з кремом із згущеного молока пару годин на просочення в холодильнику, потім можете подавати, він стане ще смачніше! Смачного!