Крем для медовика
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю вам розповісти, як приготувати крем для медовика в домашніх умовах! Насправді це досить простий рецепт, і я не здивуюся, якщо ви навіть зустрічали його раніше. Це класика кондитерки!
Коли я вперше побачила цей рецепт, у мене був тільки одне питання: а де ж мед? Але я потім вчиталася в класичний метод приготування цього знаменитого торта, рецепт і не передбачає мед в кремі, він повинен бути в тесті! А солодкий смак коржів з легкої медової ноткою чудово доповнює цей крем! розповім тепер, як приготувати крем для медовика в домашніх умовах!
- Згущене молоко - 1 штука(1 банку)
- Вершкове масло - 300 грам
1. Відваримо банку згущеного молока 2 годину, але стежте постійно за тим, щоб вона була покрита водою, доливайте її. Потім згущеному молоці потрібно дати охолонути.
2. Масло дістанемо, нехай постоїть при кімнатній температурі і стане м'яким. Змішаємо потім зі згущеним молоком.
3. Ось такий вийде крем. Я змішувала міксером.
4. Смажена тепер цим кремом всі наші коржі.
5. Готово! Смачного!