Рецепт Крем заварной для медовика фото

Крем заварной для медовика
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Рецепти для схуднення
Для дітей
Десерти

Усім шанувальникам домашньої солодкої випічки хочу розповісти дуже класний, хоч і не зовсім класичний, спосіб, як приготувати крем заварний для Медовик. Рекомендую придивитися до рецептом!

Навіть традиційні рецепти іноді хочеться злегка змінити, щоб вдихнути нові нотки смаку в добре знайомі десерти. Хочу запропонувати вам цікавий варіант крему, який чудово поєднується з медовими коржами. Насичений смак і ванільний аромат, ніжна і повітряна текстура - все це точно гідно вашої уваги.

  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 1.5 Ст. Ложки
  • Молоко - 2 склянки
  • Цукор - 50 грам
  • Жовток - 3 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний екстракт - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 1 Склянка
крем заварной для медовика - фото крок 1
1. У невеликій мисці з'єднайте жовтки і цукор. Збийте вінчиком і додайте просіяне борошно і крохмаль. Ретельно перемішайте так, щоб не утворилися грудочки.
крем заварной для медовика - фото крок 2
2. Прогрійте трохи молоко, влийте його в мисочку. Додайте щіпку солі і ванільний екстракт. Надішліть на вогонь.
крем заварной для медовика - фото крок 3
3. На повільному вогні уварити крем до загустіння, постійно помішуючи.
крем заварной для медовика - фото крок 4
4. З'єднайте заварний крем з розм'якшеним вершковим маслом і збийте. Накрийте харчової плівкою (щоб не утворилася скоринка) і приберіть в холодильник до повного охолодження.
крем заварной для медовика - фото крок 5
5. Родзинка цього крему - збиті вершки. Вони надають крему приголомшливу текстуру.
крем заварной для медовика - фото крок 6
6. Викладіть вершки в крем і акуратно перемішайте. Усе, крем готовий, можна змащувати коржі і збирати "медовик" .
Приємного чаювання!

Схожі рецепти