Смачний вершковий крем-суп з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Крем-суп є одним з найкращих варіантів для приготування легкого, ситного і смачного обіду за півгодини. Сьогодні я розповім вам, як приготувати смачний вершковий крем-суп з брокколі, мій улюблений!
Завдяки брокколі цей крем-суп виходить неймовірно красивого кольору, яскраво зеленого! Настійно рекомендую вам розбавити такий суп саме молоком або вершками, тому що вони роблять його більш ніжним і надають приємний вершковий аромат. Також раджу приготувати грінки, щоб подати з ними суп, так у нього з'явиться родзинка! Приготувати такий суп не важко, тому раджу порадувати ним своїх близьких!
- Брокколі (суцвіття) - 4 штуки
- Цибулина - 1/2 штуки
- Морква - 1/2 штуки
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Курячий бульйон - 500 мілілітрів
- Молоко або вершки - 100-150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. У каструлі на розтопленому вершковому маслі обсмажте подрібнену цибулю до напівпрозорості. Потім додайте крупно нарізану моркву, борошно і добре перемішайте.
2. Щоб овочі не почали пригоряти, додайте трохи курячого бульйону. Потім додайте брокколі і тушкуйте до м'якості всіх овочів.
3. Далі злийте трохи рідини з готового супу, щоб він не був занадто рідким. Перебити все, додавши вершки, за допомогою блендера до однорідного стану. Посоліть і поперчіть за смаком. При необхідності додайте ще рідини.
4. Подавайте гарячим, прикрасивши зеленню. Смачного!