Вершковий суп з брокколі і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Звичні супи набридли і ви хочете урізноманітнити ваш список перших блюд? Ніжний вершковий смак, незвичайний аромат бекону і яскравість брокколі роблять звичайний суп оригінальним і майже ресторанним.
Сьогодні я розповім вам, як урізноманітнити ваше звичне меню супів і як приготувати вершковий суп з брокколі і беконом. Готується такий супчик дуже швидко і легко. Він дуже ніжний, злегка густуватої, ароматний і, безумовно, смачний і апетитний. Вершковий суп з брокколі і беконом виглядає дуже красиво і яскраво і безсумнівно сподобається не тільки дорослим, але і дітям.
- Брокколі - 300 грам
- Бекон - 100 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Вода - 1 літр
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 3 штуки
- Кукурудза - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - 1/3 чайних ложки (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Чебрець сухий - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Нарізаємо бекон тонкими скибочками, обсмажуємо його близько 8 хвилин на невеликій кількості рослинного масла.
Дрібно ріжемо цибулю, додаємо його до бекону.
Чистим картофель, нарізаємо його невеликими кубиками.
А брокколі у мене заморожена. Якщо у вас немає, поділяємо на невеликі суцвіття.
До бекону і цибулі додаємо борошно, смажимо все з півхвилини, при цьому добре помішуючи.
Потім в цю каструлю наливаємо воду і додаємо картоплю і сіль. Доводимо до кипіння, а далі варимо на маленькому вогні до напівготовності картоплі.
Через хвилин 10 додаємо брокколі, вершки, кукурудзу і чебрець. І потім варимо ще хвилин 8 до повної готовності картоплі і брокколі.