Вершковий суп з брокколі та сиром
(покроковий рецепт з фото)
На обід для дорослих і дітей хочу запропонувати вам чудовий супчик. Ніжний, насичений, дуже яскравий і апетитний. А головне - зовсім нескладний, так що прекрасно підійде навіть зайнятим господаркам.
На процес приготування такого супчика у вас піде трохи більше півгодини часу і невеликий набір інгредієнтів. Цей рецепт гарний тим, що його оцінять і ті, хто обожнює брокколі, і вони, хто ще не оцінили цей овоч Якщо хочете зробити що-небудь дійсно незвичайне і смачненьке, ця ідея, як приготувати вершковий суп з брокколі та сиром - саме те, що потрібно.
- Вершкове масло - 60 грам
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Морква - 1-2 штук
- Сіль і перець - За смаком
- Вершки - 2 склянки
- Бульйон - 3 склянки
- Брокколі - 2 штуки (або 1 велика)
- Сир - 500 грам
1. Брокколі вимийте, обсушити і розділіть на суцвіття.
2. Очистіть і подрібніть цибулю з морквою.
3. Обсмажте на вершковому маслі 3-5 хвилин, помішуючи.
4. Влийте бульйон і вершки, посоліть і поперчіть за смаком. provara 5 хвилин на середньому вогні. Додайте брокколі і сир (частина залиште для подачі). Продовжуйте варити ще хвилин 10.
5. Подавайте вершковий суп з брокколі та сиром гарячим. Смачного!