Шпинатовий дип
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами чудова закуска, корисна і дуже смачна. Цей густий соус відмінно підійде для перекусу не тільки вдома, але і на свіжому повітрі. Запам'ятовуйте нескладний рецепт і повторіть обов'язково!
Щоб зробити дип не тільки смачним, але і більш корисним, рекомендую для заправки використовувати трохи майонезу і натуральний нежирний йогурт. У поєднанні з овочами виходить дуже здорово! Підійде сюди і заморожений, і свіжий шпинат. Подавати до закуски можна чіпси, хлібці, а також нарізані брусочками свіжі овочі, наприклад. А тепер давайте розберемося, як приготувати шпинатний дип.
- Шпинат - 500 грам (заморожений)
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Натуральний йогурт - 1.5-2 склянки
- Майонез - 2-4 Ст. Ложок
- Сіль і перець - За смаком
1. Разморозьте шпинат, відкинувши на друшляк.
2. Ретельно відіжміть зайву воду.
3. Подрібніть овочі і на сковороді з розігрітим маслом обсмажте трохи до м'якості цибулю, часник і морква.
4. З'єднайте овочі з йогуртом, майонезом, сіллю і перцем.
5. Ретельно перемішайте шпинатний дип.
6. І можна подавати до столу. Смачного!