Рецепт Шпинатовий дип фото

Шпинатовий дип
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Часник, Цибуля, Шпинат
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На природу
Соуси

Перед вами чудова закуска, корисна і дуже смачна. Цей густий соус відмінно підійде для перекусу не тільки вдома, але і на свіжому повітрі. Запам'ятовуйте нескладний рецепт і повторіть обов'язково!

Щоб зробити дип не тільки смачним, але і більш корисним, рекомендую для заправки використовувати трохи майонезу і натуральний нежирний йогурт. У поєднанні з овочами виходить дуже здорово! Підійде сюди і заморожений, і свіжий шпинат. Подавати до закуски можна чіпси, хлібці, а також нарізані брусочками свіжі овочі, наприклад. А тепер давайте розберемося, як приготувати шпинатний дип.

  • Шпинат - 500 грам (заморожений)
  • Цибулина - 1 штука (невелика)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Натуральний йогурт - 1.5-2 склянки
  • Майонез - 2-4 Ст. Ложок
  • Сіль і перець - За смаком
шпинатовий дип - фото крок 1
1. Разморозьте шпинат, відкинувши на друшляк.
шпинатовий дип - фото крок 2
2. Ретельно відіжміть зайву воду.
шпинатовий дип - фото крок 3
3. Подрібніть овочі і на сковороді з розігрітим маслом обсмажте трохи до м'якості цибулю, часник і морква.
шпинатовий дип - фото крок 4
4. З'єднайте овочі з йогуртом, майонезом, сіллю і перцем.
шпинатовий дип - фото крок 5
5. Ретельно перемішайте шпинатний дип.
шпинатовий дип - фото крок 6
6. І можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти