Буряково-морквяний салат з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Давайте розповім вам, як приготувати буряково-морквяний салат з гранатом. Влаштуйте справжній вітамінний бум для свого організму. Прилив сил і енергії гарантований, а як смачно-то! ... Рекомендую
Якщо ви відчуваєте гострий брак вітамінів, обов'язково спробуйте салат з буряком, морквою і гранатом. Для заправки салату використовується унікально смачний маринад (не забудьте дати йому настоятися 15 хвилин). Салат прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами. Хай щастить!
- Буряк - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Лук червоний - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Насіння гарбуза - 3 Ст. Ложки (смажені)
- Гранат - 1/2 штуки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Для початку приготуємо заправку для салату. У глибокій ємності з'єднуємо: лимонний сік, оливкова олія, мідь, а також по дрібці солі і перцю. Ми залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
Овочі промиваємо і очищаємо. Трьом на тертці моркву і буряк. Подрібнюємо зелень і червоний лук. З'єднуємо овочі в салатниці.
Заливаємо салат маринадом, перемішуємо. Прикрашаємо смаженими гарбузовим насінням і очищеними зернами граната. Смачного!