Салат з баклажанів з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Салат з баклажанів з гранатом може стати сенсацією на вашому прийомі. Нове прекрасне поєднання я спробувала в східному ресторані і залишилася в повному захваті. Нам цілком під силу повторити це!
Салат з баклажанів з гранатом заправляйте перед подачею на стіл. Для соусу змішайте гранатовий сироп з оливковою олією. Баклажани після обсмажування викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло. Викладайте баклажани на блюдо вже охолодженими. Горіхи краще дрібно розтерти. Кожен шар можете трохи сдабривать сіллю і перцем. Успіхів і приємного апетиту!
- Баклажан - 3 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Гранат - 1 штука
- Рукола - 40 грам
- Горіхи волоські - 80 грам
- Гранатовий сироп - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
Підготуйте продукти.
Чистий гранат. Щоб зерна не розліталися і не псувала все навколо, чистите гранат в мисці з водою.
Баклажан порізати кільцями, 5 хвилин прогрійте в мікрохвильовій печі, потім обсмажте з двох сторін до золотистого кольору.
На блюдо викладіть рукколу, на неї - шар помідорів і цибулі, потім баклажани. Посипте салат тертими горіхами і зернами граната. Полийте соусом з граната з маслом. Спеції додайте за смаком.