Салат з пекінської капусти з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і простий у приготуванні салат з пекінської капусти з гранатом - ідеальне блюдо для перекусу або подачі з запеченим м'ясом, куркою або рибою. Блюдо виходить пісним і дуже соковитим.
Страву можна готувати хоч кожен день, благо необхідний мінімум інгредієнтів для нього з легкістю продається в будь-якому магазині. За смаком допустимо замінювати рослинне масло легким майонезом і додавати будь-яку пряну зелень.
- Капуста пекінська - 1/2 штуки
- Гранат - 1/2 штуки
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 чайних ложки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Пекінську капусту промийте у воді і наріжте її половину, викладаючи нарізку в глибоку миску. Якщо у вас велика сім'я, то дорежьте і другу половину овоча.
Гранат акуратно розріжте навпіл і зчистити насіння в ємність до капустяної нарізці. Можна вибрати як солодкий, так і кислуватий фрукт - він в будь-якому випадку буде ідеальний для страви.
Посоліть все і поперчіть, акуратно перемішайте рукою або виделкою з невеликим натиском, щоб нарізка капусти зменшилася в обсязі і випустила сік. Потім влийте рослинне масло без запаху і знову перемішайте. За бажанням можете додати подрібнену зелену цибулю або іншу свіжу зелень.
Охолодіть приготоване вами блюдо і подайте його до столу.