Пісний салат з пекінської капусти
(покроковий рецепт з фото)
З пекінської капусти можна приготувати відмінний салат: свіжий, хрусткий, корисний і смачний. Такий овочевий салат, заправлений олією добре підійде на закуску або як гарнір.
Готується пісний салат з пекінської капусти дуже просто і швидко. Набір овочів самий простий і доступний, але салат виходить дуже смачний і ароматний. Заправити можна будь-яким рослинним маслом по смаку. За бажанням можна додати лимонний сік або яблучний оцет. А також зубчик часнику.
- Капуста пекінська - 150 грам
- Огірок свіжий - 1 штука
- Салатний лист - 4 штуки
- Редька біла - 100 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Пекінську капусту наріжте соломкою і викладіть в салатник.
Листовий салат також наріжте соломкою.
Огірок помийте і наріжте тонкими пластинками. Додайте в салат.
Болгарський перець очистіть, помийте і наріжте соломкою. Додайте в салат.
Червоний цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Викладіть в салатник.
Салат заправте рослинним маслом і посоліть за смаком. Перемішайте всі інгредієнти.
Пісний салат з цвітної капусти готовий. Подавайте до столу. Смачного!