Легкий салат з пекінської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо легкий салат з пекінської капусти, з додаванням моркви і цибулі - просте, але смачне поєднання, яке сподобається багатьом. Салат прекрасно гармонує з різними м'ясними стравами і рибою.
У легкий салат з пекінської капусти ви можете додати різні види зелені і овочів на свій розсуд. Для заправки пропоную використовувати невелику кількість масла і лимонний сік. Салат стане хорошим доповненням навіть до звичайної каші чи картоплі.
- Пекінська капуста - 100 грам
- Цибуля - 40 грам
- Морква - 50 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Пекінську капусту сполосніть і наріжте смужками. Складіть капусту в салатник.
Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Довгасту смужку моркви додайте до капусти.
Очистіть цибулю і сполосніть, наріжте півкільцями і додайте в салат.
Заправте салат олією і лимонним соком, всипте сіль і перець.
Перемішайте все і подавайте салат до столу.
Смачного!