Простий салат з пекінської капусти та яєць
(покроковий рецепт з фото)
Пекінська капуста відома своїми корисними властивостями і приємним смаком. Готувати її дуже просто і швидко. У класичному варіанті, як цей, в салат входять яйця, свіжий огірок, зелень і майонез.
Це холодостійка рослина є відмінним інгредієнтом для овочевого салату. Додайте свіжий огірок, яйце і зелень, вийде приголомшливий салат! Заправкою для нього може служити не тільки майонез, але і сметана. Їсти такий салат краще відразу, оскільки через деякий час огірок пустить сік. Простий салат з пекінської капусти та яєць можна готувати на сніданок або як доповнення до основної страви.
- Пекінська капуста - 150 грам
- Свіжий огірок - 1 штук
- Яйце - 1-2 штуки
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Пекінська капуста - відмінний овоч для салатів в будь-який час року. Ця капуста володіє не тільки приголомшливими поживними властивостями, але і лікувальним ефектом. Для салату знадобиться зовсім небагато. Наріжте капусту поперек листя і викладіть в миску.
2. Поки варяться яйця, наріжте огірки. Якщо ви любите акуратність, то ріжте огірки дрібніше.
3. Охолодити у холодній воді яйця, наріжте їх шматочками такого ж розміру, як і огірки. Надішліть всі інгредієнти в одну ємність. Із зелені мені подобається зелена цибуля, але ви можете додавати будь-яку на ваш смак.
4. Додайте майонез або сметану за смаком, а також сіль. Перемішайте, і відразу салат можна подавати до столу.
5. Простий салат з пекінської капусти та яєць готується за 30 хвилин (з урахуванням варіння яєць), виходить дуже легким і в той же час ситним.