Рецепт Котлети з пекінської капусти без яєць фото

Котлети з пекінської капусти без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Бобові , Горох , Пекінська капуста
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Неймовірно цікавий і оригінальний варіант, як приготувати котлети з пекінської капусти без яєць, хочу запропонувати на замітку. Якщо ви любите котлети, рекомендую спробувати обов'язково!

Опис приготування:

Ці котлетки підходять як для раціону вегетаріанців, так і для тих, хто просто любить овочі. Вони можуть бути як цілком самостійною стравою, якщо подати їх з гарніром і соусом, так і класної корисною закускою.

  • Горох - 300 грам
  • Пекінська капуста - 1 штука (близько 400 грам)
  • Вода - 240 мілілітрів
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Каррі - 2 чайних ложки
  • Борошно - 150 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1
Горох необхідно з вечора замочити в холодній воді. Після промийте його як слід і обсушити.
2
Викладіть горох в блендер, туди ж додайте пекінську капусту, сіль, каррі і воду. Подрібніть до однорідності.
3
Цибулину очистіть і наріжте дрібними кубиками.
4
Викладіть все в глибоку миску. Додайте борошно, щоб вийшла однорідна маса.
5
На сковороду налийте трохи олії, добре розігрійте його. Сформуйте вологими руками котлетки, викладіть їх на сковороду.
6
Смажте на середньому вогні до гарної рум'яної скоринки. Подавайте до столу з улюбленим соусом.
Смачного!

Схожі рецепти