Котлети з пекінської капусти без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно цікавий і оригінальний варіант, як приготувати котлети з пекінської капусти без яєць, хочу запропонувати на замітку. Якщо ви любите котлети, рекомендую спробувати обов'язково!
Ці котлетки підходять як для раціону вегетаріанців, так і для тих, хто просто любить овочі. Вони можуть бути як цілком самостійною стравою, якщо подати їх з гарніром і соусом, так і класної корисною закускою.
- Горох - 300 грам
- Пекінська капуста - 1 штука (близько 400 грам)
- Вода - 240 мілілітрів
- Сіль - 2 чайних ложки
- Каррі - 2 чайних ложки
- Борошно - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1
Горох необхідно з вечора замочити в холодній воді. Після промийте його як слід і обсушити.
2
Викладіть горох в блендер, туди ж додайте пекінську капусту, сіль, каррі і воду. Подрібніть до однорідності.
3
Цибулину очистіть і наріжте дрібними кубиками.
4
Викладіть все в глибоку миску. Додайте борошно, щоб вийшла однорідна маса.
5
На сковороду налийте трохи олії, добре розігрійте його. Сформуйте вологими руками котлетки, викладіть їх на сковороду.
6
Смажте на середньому вогні до гарної рум'яної скоринки. Подавайте до столу з улюбленим соусом.
Смачного!
Смачного!