Котлети з пекінської капусти без фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто любить різноманітні овочеві страви, хочу запропонувати на замітку дуже легкий і досить вдалий варіант, як приготувати котлети з пекінської капусти без фаршу в хрусткій паніровці.
Цей рецепт гарний тим, що ніжні і соковиті котлетки можна подавати до столу як гарячими, так і холодними, доповнивши улюбленим соусом, наприклад. Крім самої капусти я рекомендую додати трохи моркви, щоб надати більш яскравий колір, картопля для обсягу і текстури, а також цибулю з часником. Чудовий варіант овочевого страви для всієї родини, рекомендую на замітку!
- Капуста пекінська - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 2-4 зубчиків
- Картопля - 3-4 штук
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 1/2 склянки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль і спеції - За смаком
1. Насамперед очистіть картопля і поставте варити в підсоленій воді до готовності. Капусту вимийте, обсушити, наріжте шматочками.
2. Надішліть в чашу блендера і подрібніть.
3. Очистіть цибулю, морква, часник. Натріть все на тертці.
4. З готового картоплі злийте воду і розімніть в пюре.
5. З'єднайте всі овочі в глибокій мисочці. Додайте сіль і улюблені спеції, можна використовувати свіжу або сушену зелень, наприклад.
6. Все ретельно перемішайте. Потроху додавайте борошно, щоб маса вийшла більш щільною і не була липкою.
7. Візьміть частина фаршу, сформуйте котлетки, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте на сковороді з рослинним маслом з двох сторін до рум'яної.
8. Ось такі яскраві і смачні котлети з пекінської капусти без фаршу. Смачного!