Котлети з пекінської капусти в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо звичайні м'ясні котлети вже злегка набридли, спробуйте поєднувати фарш з овочами. Я хочу запропонувати вам на замітку класну ідею, як приготувати котлети з пекінської капусти в духовці з філе.
Кількість порцій: 15-16
- Куряче філе - 400 грам
- Капуста пекінська - 400 грам
- Сир - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль, спеції - За смаком
- Зелень - 1/2 пучка
1
Насамперед наріжте пекінську капусту і викладіть в каструлю з гарячою водою. Проваріть кілька хвилин, щоб вона стала м'якою.
2
Відкиньте капусту на друшляк і промийте під холодною водою. Відіжміть рідину як слід руками.
3
Вимийте, обсушити і наріжте дрібними кубиками куряче філе.
4
У глибокій мисці з'єднайте капусту, філе і сир.
5
Додайте сіль, подрібнену зелень, спеції за смаком. Все ретельно перемішайте.
6
Деко застеліть пергаментом, змастіть чуточкой масла. З отриманого фаршу сформуйте невеликі котлетки і викладіть на деко.
7
Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте хвилин 30-40 до румяности.
Смачного!
Смачного!