Котлети з пекінської капусти з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікаву і нескладну ідею основного блюда на кожен день хочу запропонувати вам на замітку. Це прекрасна альтернатива традиційним котлеток. Спробуйте обов'язково для різноманітності!
Хочу поділитися з вами нескладної ідеєю, як приготувати котлети з пекінської капусти з фаршем. Ніжні, соковиті і дуже цікаві, вони напевно припадуть до смаку і дорослим, і малюкам. Крім того, в фарш завжди можна додати і інші овочі за смаком: морква, гарбуз або навіть кабачок, наприклад. Такі котлетки можете не тільки посмажити на сковороді, але і запекти в духовці, щоб страва була ще корисніше.
- Капуста пекінська - 350 грам
- Фарш м'ясний - 350 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Борошно або панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
- Гарбуз - 100 грам (по бажанню)
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Вимийте пекінську капусту, обсушити.
2. Наріжте дрібно капусту і викладіть в глибоку миску.
3. Для яскравою родзинки рекомендую додати трохи тертої моркви або гарбуза.
4. На дрібній тертці натріть картоплю.
5. Додайте пропущений через м'ясорубку фарш, цибуля. Вбийте яйце. Додати сіль, поперчіть за смаком. Можна додати улюблені спеції.
6. Ретельно перемішайте фарш до однорідності. Усе, основа для котлеток готова.
7. Сформуйте невеликі котлети і обваляйте їх з усіх боків в борошні або панірувальних сухарях.
8. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла. Викладіть котлети з пекінської капусти з фаршем і смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної під закритою кришкою.
Смачного!
Смачного!