Рецепт Котлети з пекінської капусти з фаршем фото

Котлети з пекінської капусти з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Картопля, Фарш, Яйця, Цибуля, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Дуже цікаву і нескладну ідею основного блюда на кожен день хочу запропонувати вам на замітку. Це прекрасна альтернатива традиційним котлеток. Спробуйте обов'язково для різноманітності!

Хочу поділитися з вами нескладної ідеєю, як приготувати котлети з пекінської капусти з фаршем. Ніжні, соковиті і дуже цікаві, вони напевно припадуть до смаку і дорослим, і малюкам. Крім того, в фарш завжди можна додати і інші овочі за смаком: морква, гарбуз або навіть кабачок, наприклад. Такі котлетки можете не тільки посмажити на сковороді, але і запекти в духовці, щоб страва була ще корисніше.

  • Капуста пекінська - 350 грам
  • Фарш м'ясний - 350 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно або панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
  • Гарбуз - 100 грам (по бажанню)
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
котлети з пекінської капусти з фаршем - фото крок 1
1. Вимийте пекінську капусту, обсушити.
котлети з пекінської капусти з фаршем - фото крок 2
2. Наріжте дрібно капусту і викладіть в глибоку миску.
котлети з пекінської капусти з фаршем - фото крок 3
3. Для яскравою родзинки рекомендую додати трохи тертої моркви або гарбуза.
котлети з пекінської капусти з фаршем - фото крок 4
4. На дрібній тертці натріть картоплю.
котлети з пекінської капусти з фаршем - фото крок 5
5. Додайте пропущений через м'ясорубку фарш, цибуля. Вбийте яйце. Додати сіль, поперчіть за смаком. Можна додати улюблені спеції.
котлети з пекінської капусти з фаршем - фото крок 6
6. Ретельно перемішайте фарш до однорідності. Усе, основа для котлеток готова.
котлети з пекінської капусти з фаршем - фото крок 7
7. Сформуйте невеликі котлети і обваляйте їх з усіх боків в борошні або панірувальних сухарях.
котлети з пекінської капусти з фаршем - фото крок 8
8. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла. Викладіть котлети з пекінської капусти з фаршем і смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної під закритою кришкою.
Смачного!

Схожі рецепти