Легкий салат з пекінської капусти з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Влітку, як правило, хочеться простих салатів із зеленню на швидку руку, тому розповім, як приготувати легкий салат з пекінської капусти з куркою. Цей салат можна приготувати без майонезу.
Пекінська капуста - відмінний інгредієнт річного салату, так як вона надає страві свіжість. А якщо ви бажаєте приготувати більш ситний варіант літнього салату, рекомендую вам легкий салат з пекінської капусти з куркою. Саме обсмажене в травах куряче філе робить цей салат ситним і насиченим білком, що добре для салату на вечерю.
- Пекінська капуста - 300-350 грам
- Морква - 150 грам
- Обсмажене куряче філе - 200 грам
- Горіхи волоські - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Оцет натуральний - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
1. З листів пекінської капусти зріжте потовщення. Наріжте листя капусти невеликими квадратами. Натріть моркву на дрібній тертці, додайте рубані волоські горіхи.
2. Куряче філе обсмажте з обох сторін до готовності, остудіть і наріжте невеликими брусочками. Додайте філе до салату.
3. Приготуйте заправку: змішайте соєвий соус, натуральний оцет, мідь, оливкова олія. Заправте салат і добре перемішайте. Смачного!