Салат з яловичини з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам зробити легкий, корисний, апетитний і дуже смачненький салатик. Він чудово підійде як для обіду або вечері, так і на святковий стіл. Приголомшливий рецепт, його варто повторити!
Презентую вам цікавий і нескладний спосіб, як приготувати салат з яловичини з гранатом. У поєднанні з овочами, зеленню і пікантним блакитним сиром, а також доповнений легкої заправкою, салатик виходить дивно смачним. Якщо вам подобається балувати себе, близьких і гостей вишуканими і нескладними стравами, тоді цей рецепт точно для вас.
- Яловичина - 300 грам
- Солодкий перець - 1 штука
- Салат "ромен" - 1 штука
- Цибулина червона - 1 штука
- Гранат - 1/2 штуки
- Блакитний сир - 50 грам (по бажанню)
- Сіль і перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Мед - 1/2 чайних ложки
1. М'ясо вимийте, обсушити і підсмажте на грилі. Можна запекти його в духовці або обсмажити на сковороді, наприклад. Ступінь підсмажування вибирайте, виходячи зі своїх переваг.
2. Паралельно наріжте салат.
3. Очистіть від насіння і наріжте соломкою солодкий перець.
4. Цибулину очистіть і наріжте тонкими кільцями.
5. Зберіть всі інгредієнти в глибокому салатнику. Зніміть яловичину, наріжте її шматочками. Додайте блакитний сир і зерна граната. Полийте заправкою (оливкова олія, мед і трішки гірчиці). Посоліть і поперчіть за смаком.
Усе, подайте салатик до столу.
Усе, подайте салатик до столу.